Gość olanglia Napisano Sierpień 7, 2011 Witam! Mam dla was ofertę. Mój znajomy Alan, brytyjczyk mieszkający w Derbyshire, urocza okolica szuka "part time girl". I wcale nie jest to oferta matrymonialna! Ma 46 lat, choć w duchu nie przekroczył 25. Jest niezwykle sympatyczny i ma mnóstwo do powiedzenia (czasami aż uszy bolą). Jego hobby to jazda na rowerze. Jest wierny temu sportowi. Ma dwójkę dzieci w wieku 13, 14 lat, które mieszkają częściowo z nim, częściowo z matką. Przytulny domek i wielki ogród. Czego oczekuje: miłej młodej dziewczyny (najlepiej czuje się w towarzystwie młodych umysłów), która chce poznać Anglię, kulturę, podszkolić język, dziewczyny która pogada z nim i wesprze w gorsze dni, dziewczyny, która pójdzie z nim do pubu i napije się piwa, dziewczyny która pojedzie z nim i dziećmi na wycieczkę w góry i będzie się dobrze bawiła, dziewczyny z radosnej i uśmiechniętej. Co w zamian: zakwaterowanie, jedzenie, opłata za wszystkie wycieczki i drobne zachcianki, bilety lotnicze itp. Wiem, wydaje się to wszystko trochę podejrzane. Ja też nie zamierzam wysyłać do niego byle kogo. Dlatego jeśli choć trochę jesteś zainteresowana odezwij się do mnie olam93@wp.pl Jeśli się zdecydujesz, będziemy mogli się spotkać na kawę a ja Ci wszystko opowiem, potem dostaniesz do niego kontakt, a potem polecisz (możemy polecieć razem, Ty będziesz czuła się bezpieczniej a ja odwiedzę Alana i może wybiorę się do londynu). Okres jaki go interesuje na tą "znajomość" to w zależności od sytuacji ok 6-12 miesięcy. W tym czasie będziesz mogła oczywiście jeździć do domu i robić co chcesz. Mogę Was zapewnić że nie obchodzi go sex a wyłącznie kompan do podbijania świata. Pewnie zapytasz czemu je nie skorzystam? Jestem uzależniona od szkoły i nie mogę wyjechać na tak długo. ODEZWIJ SIĘ DO MNIE, OPOWIEM CI WSZYSTKO SPOTYKAJĄC SIĘ ZE MNĄ NIE ZOBOWIĄZUJESZ SIĘ DO WYJAZDU Ola Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach