Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem juz nie wmkkkkk

prosze o rady\!!!!!

Polecane posty

moj facet mnie rozwala nie wiem jak do niego dotrzec:O kocham go ale nie moge zniesc tego co robi:O otoz nie zamyka drzwi jak idzie sikac:O czasem nie spłukuje:O potrafi pierdnac na calego jak lezymy w łózku:O ciagle złopie alkohol ale tak zeby sie upijac,. i robi sie coraz grubszy:O mowie mu zeby tak nie robil zeby zaczal sie odchudzac bo bardzo tyje:O ale tak na spokojnie ale nic:O robi sie poprostu fleja:(

Gość gosc.0
Juz bym z nim nie byla!!!!

Gość teska44
kopnij mu w du.pe

dzieki :( kurwa jak tak mozna:O jestesmy 7 lat ale w zyciu tak nie robil

Gość gosc.0
to ise koleś stażeje.. Na twoim miejscu bym z nim poważnie porozmawiala. Powiedzialabym mu że albo zachowuje się normalnie tak jak na faceta przystalo albo mnie juz nie zobaczy... a jeśli chodzi o alkohol to w życiu bym nie byla z facetem ktory pije

Nie ma to jak umiejetnosc rozmowy o swoich potrzebach, wspolne naradzanie sie, dbanie o siebie, dostosowywanie sie do kochanej osoby, dzieki czemu moznaby stworzyc idealna wiez, zwiazek, ktory przetrwalby wszystko. Nie ma to jak milosc ;)

od jutra sie powaznie za niego wezme. on nie jest alkoholikiem ale piwo lubi wypic od czego mu brzuch rosnie:O od jutra koniec biore sie za niego bo juz czasem z nerwow nie wytrzymuje:O ale jak ani tak ani tak do niego nie dociera to co robic? przeciez go nie zostawie z takich powodow:O

Z jakich powodow? - ze nie umiecie sie dogadac - ze nie zalezy mu na Twoich odczuciach wizualnych / Twoim pociagu - ze nie zalezy mu na kulturalnym zyciu - ze stacza sie Faktycznie ... blahe ;)