Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość omletWisniowy

właśnie mnie mega dół złapał

Polecane posty

Gość omletWisniowy

równiutko rok temu o tej godzinie jechałem ze swoją kobietą którą kochałem nad morze.. to było spełnienie moich marzeń wtedy- wyjechać z dziewczyną nad morze... było wspaniale a ona później mnie rzuciła-strasznie to przeżyłem, w sumie to nadal o niej myśle i cierpie (pewnie dlatego, że nie moge poznać nikogo nowego :/) a teraz.. ?? siedze samemu przed komputerem zdołowany i nic nie robie całe dnie.. o kobietach to nawet nie wspominam ehhh

Gość dftyuitrew4ea
ehh wy faceci i o morze

Gość sinsinatti girl
wyjdź do ludzi, poznaj nowa laske, szkoda czasu na rozpamiętywanie. Ile życia tyle miłości :)

Gość omletWisniowy
wyjdz do ludzi - hahhaha kurwa, bardziej zalosnego tekstu to nie slyszalem, bez kitu :)

Gość sinsinatti girl
dlaczego niby? lepiej płaszczyć doopsko przed kompem, no nie?

Gość omletWisniowy
nie o to chodzi.. tylko ten tekst jest po prostu idiotyczny :O codziennie wychodze do ludzi.. prawie co weekend latam na imprezy itp i co ?? moze jeszcze mi jakas fajna zlota rade dasz?

Gość sinsinatti girl
no po twoim jęczeniu to już sobie wyobrazam te wyjścia, siedzisz ze skwaszona geba i po kilku piwach opowiadasz dziewczynom jak to cie laska w dupe kopneła.

Gość omletWisniowy
a co mam kurwa robic? pluć i skakać... po drugie nie opowiadam o swoich byłych dziewczynom nowo poznanym :O

Gość sinsinatti girl
raczej dobrze się bawić, ale z twoich wypowiedzi wynika, ze jesteś maruda a to najgorsza cecha u faceta

Gość Darco25
Mam podobnie ale nie warto sie łamać //// Kobiety zapominają że faceci też mają uczucia ,ale one mają tylu adoratorów zaraz po roztaniu że hoooohoo . nie rozumieją że facet nie jest sprzedajna dziwka i nie bierze byle czego ...

Gość omletWisniowy
girl... nie znasz mnie a pieprzysz:O zapodaj jeszcze jakas zlota rade w stylu - wyjdz do ludzi to sie posmiejemy