Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jestem ja -miska

teretycznie, czy zainteresowalby Cie taki charakter dziewczyny

Polecane posty

Gość Milenna.
Przepraszam, Taka jestem ja -miska.

Gość Milan Kundera
nielubiaca marowania czasu Coś mi to koliduje z obecnościa na tym forum o GODZINIE 4:00 w nocy :) Pytam tylko teoretycznie co o tym sądzicie?.....Wolne żarty.

Gość Milan Kundera
O fuck, właśnie sobie uświadomiłem, ze to ja siedę o 4 w nocy przy kompie...auuuu:)

fakt, trzymam ludzi na dystans troche, no jestem niemsiala, czy mam na sile to zmieniac?staram sie, ale czasami z tego straania to jeszcze gorzej wychodzi;) ale w rozmowach np z facetami rzadko kiedy schodze z bezpiecznych tematow, jestem bardzo zachowawcza-to moj minus. jakos nie umiem poprowadzic rozmowy na takie tory, by sie zblizyc, otworzyc. na kafe siedze srednio ze 2h, niestety. pracuje nad tym, bo tv wyeliminowalam, ale siedze jeszcze dosc sporo na kompie, choc to zalezy tez od dnia:) przeciez ja wiem, ze po tych parumoich cechach nie mozna zadnego powaznego wniosku wyciagnac, tak po prostu zalozylam sobie temat, sama przeciez napisalam- czysta teoria, a wy zaraz tu naskakujecie, ze infantylna:D

Gość nie_ogarniam
Gdybyś była jeszcze ładna to życzyłbym sobie żeby trafić na taką kobietę. Mam podobny charakter - chiński znak równowagi - trochę głupoty tyle samo rozwagi. :) 23 lata i brak związku - coś mi tutaj jednak nie gra... Pozdro

ha, czyli juz wkroczylam w ten wiek, kiedy brak stalych zwiazkow sklania do zastanowienia sie, co z nia jest nie tak? mialam sporo przelotnych, krotkotrwalych znajomosci, nigdy nic trwalego.