Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mfvnfjfjdk

Mam dosyć siebie!

Polecane posty

Gość mfvnfjfjdk

czuje wstręt do własnego ciała jestem wycofana , aspoleczna mam dosyc tego zycia :(:( a raczej wegetacji

Oczywiscie to, na jakim etapie wlasnego zycia sie znajdujesz, w ogole od Ciebie nie zalezy, prawda?

Gość kucyk..
Dawaj popiszemy

Gość mfvnfjfjdk
zebys wiedzial ze po czesci winni sa ludzie ktorzy mnie utwierdzaja w kompleksach. przez cialo nie potrafie sie dogadac z innymi. glupie nie?ale prawdziwe

No tak, ale to - jakie masz cialo - zalezy od innych? Ja bym proponowal zainteresowa sie dietetyka - jesli Twoje samopoczucie zalezy od ilosci tkanki tluszczowej na Twoim ciele, zeby miec to wszystko pod konktrola. W moim przypadku tak jest - dlatego nie doprowadzam do sytuacji, w ktorej musialbym sie krepowac wlasnej sylwetki. Jest ona zawsze nienaganna, dzieki czemu nie mam sie czym dolowac, polecam te metode.

Gość mfvnfjfjdk
próbuje jakoś schudnąć,ograniczac jedzenie, zadnych slodyczy, ff, cwicze i zadnych efektow nie widze :(:( a poza tym dochodzi szpetna twarz na tyle ze nawet makijaż itd mało daje. właściwie mam tyle kompleksów ze powstałaby długa niekonczaca sie lista i nie przesadzam bo jakbys mnie zobaczyl to to z miejsca zemdlalbys;)

Gość mfvnfjfjdk
*to x1 ;) martva tak ale nawet jezeli bede szczupła to i tak mam zrabana twarz ;/

ile wazysz i jaki wzrost? a co nie tak z twarza? moze jak wyszczupleje to sie zmienia rysy troche.

"próbuje jakoś schudnąć" - interesuje sie dietetyka i wiem, ze probujac jakos mozna sobie wiecej zaszkodzic, niz pomoc. Polecam rade z mojej poprzedniej wypowiedzi ;) Jesli chodzi o Twoja osobe, to mnie by raczej zniechecilo ... zdanie na swoj temat ... niz reszta :) Psychika to podstawa ... to i polecam ... psychologie ;)

Gość mfvnfjfjdk
a ja nie mam zadnych talentow taka prawda kazdy kto ze mna gada to po paru minutach po prostu konczy i wcale nie mowie o kompleksach, staram sie na nich nie skupiac a jednak cos ludzi ode mnie odpycha :( ogólnie mam brzydką twarz, taką troche jakby męską.. niesympatyczną.. nie da sie tego wyrazu zmienić bo chyba musialabym operacje jakąś przejść.. no i z tych które da sie zmienic - przebarwienia na twarzy ( dzieki czemu uzaleznienie od pudrow:() krzywe zęby, zez. dlatego mam siebie dosyc :(

Gość mfvnfjfjdk
no i brzydki nos

Gość mfvnfjfjdk
martva - 166 wzrostu 68 kg;/

to nie jest jeszcze az tak dramatycznie, dosc latwo schudniesz jesli przejdziesz na diete z prawdziwego zdarzenia.

Gość wqbdqwu
moja kolezanka z pracy tez ma lekkiego zeza, tzn oko jej leci, ale nikt nie zwraca na to uwagi :O to jest bzdet

Gość mfvnfjfjdk
ale jak mam w siebie wierzyc skoro wszedzie slysze krytyke? z ta twarza nie da sie nic zrobic..a mlodosc przecieka mi przez palce.. :(

Gość mfvnfjfjdk
ale pewnie masz ladna twarz.. i silniejsza psychike.a mi nawet ojciec ostatnio w 'zartach' powiedzial czy kupilam sobie worek na leb 😭 moze nikt nic nie gada jak sie ma lekkiego zeza bo moze tez ma ladna twarz itd .. podczas rozmowy nawet skupic sie nie umiem i jezdze oczami jak szalona ;/ i chyba nie mam nawet takiego lekkiego. Nie wiem bo nie widze sie jak patrze na kogos.. ale jak robie zdjecie to jednak ten zez jest... i nikogo nie mam wiec wygladem jakos musze odpychac..a jak juz ktos raz na kilkanascie/kilkadziesiat miesiecy zagada to gadka szybko sie konczy.. szybciej niz zaczela;/

Gość wqbdqwu
a po co w te krytyke sie wsluchujesz? nie bierz tego do glowy :)

Gość mfvnfjfjdk
nie da sie :(

Gość wqbdqwu
da sie, da :)

Gość a wyglądasz jak chłopak
Twarz gruba jak bez obrazy = prosiaczek = ? To masz problem, ale jak schudniesz zniknie. Nie piszesz ile wzrostu i wagi, stąd trudno Ci poradzić coś więcej. Ograniczenie słodyczy, cukru, więcej wrzyw i owoców, rybka, chude mięsko gotowane, ryż, sport i tak wytrwać kilka miesięcy, a nie tylko niecałe 2 miesiące, a Ty pewno się zniechęcasz już na początku i dobrze Ci ostatecznie z bębenkiem - jedzenie jest Twoim lekarstwem - źle. Idź też do psychologa, powie Tobie to samo - dieta, sport, przyjaciele, galeria, kino, otworzenie się na ludzi z uśmiechem na twarzy, bo jak widzą skwaszoną minę, to od razu wiedzą, że mogą wykpić i żartować.