Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lavenda jaśminowa

Jak wygląda w-f na studiach??

Polecane posty

Gość lavenda jaśminowa
jeżeli chcesz wiedzieć czemu mam jedną nogę krótszą - powiem tylko, że to zaniedbanie rodziców :O nigdy nie mieli czasu łazić ze mną do lekarza, potem jak poszli okazało się, że mam skoliozę (dosyć typowe dla młodych ludzi) i wiesz gimnastyka mało mi dawała... Dopiero rok temu jak byłam u ortopedy - powiedział, że to krzywe biodro i dlatego noga jest krótsza, zalecił basen. Super, ja nie mogę pływać bo leczyłam się na pęcherz, miałam bakterie coli i walczyłam z tym 10 lat. I jak poszłam na basen to znowu to świństwo złapałam. Obecnie ćwiczę na stepperze, pomaga mi odrobinę :) i nie boli mnie biodro tak bardzo.

U mnie na studiach mieć zwolnienie z wfu było trudniej niż w szkole. trzeba było złożyć kartę choroby, jakieś badania itp. A i tak część osób kierowali na rehabilitację. Tzn. wf tylko dla takich połamańców czy coś, np z piłką cuda, brzuszki co kto mógł. Ja chodizłam na niby wf ogólny-to taki bezsens, ze rodzielali to alfabetycznie i np. częśc od w wzwyż chodziła na aerobic. Ja na moim wiecznie musiałam grać w siatkówkę, a umiały grać trzy dziewczyny, wiec było to komiczne. Ogółem nie zmęczyłam sie zbytnio i powiem, że poznałam też wtedy lepeij dziewcyzny z innych grup z moich studiów, więc teraz oceniam to na plus. Dodatkowo to wf na studiach, nie ma naśmiewania się czy coś. Bez przesady.

Gość vnsklg
Na ug nie ma mowy o przekręcie przy zwolnieniu :/ jeśli faktycznie chcesz sobie taki papierek załatwić musisz stanąć przed ich komisją i jeśli w rzeczywistości jest to błahostka, lub nic ci nie jest- nie ma co liczyć na zwolnienie. A tak to zapisujesz się na sekcje. Z tymże ciężko o miejsca na jakąś fajną sekcję. Zazwyczaj wszystko jest pozajmowane minutę po ogłoszeniu zapisów :|

Gość jaśminowa jesteś jeszcze
chciałam się dowiedzieć czy jest jakaś nadzieja u Ciebie na to, żeby było ok. ja mam wadę wrodzoną. mój ortopeda mówi, że nic się nie da zrobić, a chciałabym chodzić normalnie.

Gość lavenda jaśminowa
przepraszam, że tak późno... Stosujesz jakiś korek do buta? Mi pierwszy lekarz kazał nosić korek 1,5 cm... A drugi lekarz stwierdził, że to pogarsza moją sytuację. Ile masz lat? Ponoć gimnastyka korekcyjna i jeszcze raz basen dają rezultaty, zapewne nadal będzie skrzywienie, ale znacznie się zmniejszy :) u mnie to widać na spodniach... Ale ćwiczę na stepperze i jest jakby nieco lepiej... wiadomo, że to potrwa.

Gość durantea
Pilnie potrzebuje osoby ktora wystawi mi zwolnienie z lekcji wf na cały rok akademicki 2012/2013 Kochani, jak najszybciej muszę dostarczyć zwolnienie od chirurga, neurologa, kardiologa, ortopedy traumatologa, lekarz medycyny sportowej lub psychiatry. Proszę o pilny kontakt! Cena usługi do uzgodnienia. durantea@wp.pl

Gość Beskikda
A powiedźcie - te buty http://air-max.pl/Nike%20air%20max%2090%201%20Damskie/nike-air-max-2013-srebrne-niebieskie nadają się na wf na sali? Będę chodziła na body ball.

Gość gość
A co, jeśli się spoznialam na wf przez pociągi i zmęczenie ogólne, odrabialam i innych prowadzących, a z moim panem bałam się cokolwiek załatwiać, bo taki dziwny mam charakter, myślałam, że wystarczy odrobić, bo w toku nauki zapomniałam, ze można mieć u niego 3 nieobecności, i teraz mam ledwo trzy z wf-u, a starałam się o stypendium, które może mi nie wyjsc przez przez głupi wf i mój głupi, nieswadomy niczego umysł i charakter.