Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agagagagaga

plamienie

Polecane posty

Gość agagagagaga

witam! z mezem staramy sie o dziecko. pare dni po owulacji powiekszyly mi sie piersi ( o rozmiar) byly nabrzmialy i bardzo bolace. do tego mialm wzdecia, bol krzyza i strasznie chcialo mi sie pic. 23 dc wieczorem zobaczylam ze sluz zabarwil mi sie delikatnie na brazowo i bardzo mocno bolał mnie brzuch jak na @. na nastepny dzien zrobilam test ciazowy ale byl negatywny. brzuch przestal bolec, a plamienie zostalo. delikatnie zmienia kolor raz na bordowy z czerwonym i ponownie wraca do brazu. co ciekawe nie mam ubrudzonej wkladki, bo sluz zatrzymuje sie na sciankach pochwy. czy ktoras z was tak miala? chce isc jutro na bete i do gin. chcialam sie tylko mniej wiecej na cos nastawic. choc sklaniam sie w strone braku progesteronu. dziekuje za pomoc

Gość na gina jeszcze
za wcześnie -nic nie zobaczy. Kiedy masz mieć okres?

Gość agagagagaga
14 sierpnia

Gość agagagagaga
wizyte u gin uzaleznie od wyniku bety

test jest wiarygodny dopiero w terminie @ Kiedy ta owulacja była Twoim zadnie? Beta też najlepiej 10dni po

Gość na gina jeszcze
skoro masz jeszcze tydzień do okresu to naprawdę nie masz się co spieszyć. Od razu po owulacji nie ma objawów ciąży -poziom hcg nie jest na tyle wysoki póki co. Plamienia niekoniecznie muszą być związane z ciążą ale np. z zaburzeniami hormonów. Na twoim miejscu wstrzymałabym się bo możliwe że po prostu okres nadchodzi.

Gość agagagagaga
ostatnio okres mialam 14 lipca. cykle mam 30 dniowe, ale cos mi sie w tym miesiacu pomieszalo z owulacja, bo mialam ja ok 11 dc

możesz spróbować z betą, skoro owulacja się przesunęła to cykl powinien być krótszy. Tak naprawdę tylko monitoring może potwierdzić, że do owulacji doszło

Gość na gina jeszcze
a skąd wiesz że była owulacja? Robiłaś test owulacyjny albo miałaś monitoring?

Gość agagagagaga
tak podejrzewam, co 14dc juz nie mila sluzu plodnego. nie ma pewnoscici co do daty. natomiast najczesciej sluz polodny konczyl mi sie 17 dc powiem wam ze mam bardzo duze piesi i strasznie mnie one bola...

Gość na gina jeszcze
i co z tego? mnie też jeden raz w cyklu bolały piersi prawie od połowy cyklu i nic -okres nadszedł w terminie. a gdy zaszłam to cykl był taki jak inne -żadnych anomalii.

Gość agagagagaga
hmm pewnie masz racje... zobaczymy ale troszke sie martwie, bo nie wiem czego sie spodziewac

Gość agababajaga
bylam dzis u gin i nic nie wiadomo:( nie ma nazerki a nic tego typu, a na @ tez to nie wyglada. za wczesnie by wykryc wczesna ciaze. test ciazowy negatyw. stwierdzila ze sie wkrecilam w ciaze. to juz 4 dzien plamien :( a 4 dni do okresu.

Gość agagagagaga
bylam dzis u gin i nic nie wiadomo:( nie ma nazerki a nic tego typu, a na @ tez to nie wyglada. za wczesnie by wykryc wczesna ciaze. test ciazowy negatyw. stwierdzila ze sie wkrecilam w ciaze. to juz 4 dzien plamien :( a 4 dni do okresu.

Gość agagagagaga
agababajaga to ja agagagagaga