Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie rozumiem płci męskiej

Nie rozumiem czemu dla facetów uroda tylko liczy się...

Polecane posty

Gość nie rozumiem płci męskiej

Przecież teoretycznie są ludźmi tak samo jak my prawda, a jednak zrozumieć ich nie idzie. Wiem, że każdy facet gdyby poznał idealnie piękną kobiete choćby pod innymi względami była koszmarna to zrobiłby wszystko żeby z nią być... kiedyś wierzyłam, że tak nie jest teraz znam prawdę. A ja na przykład ostatnio poznałam faceta który na pierwszy rzut oka mnie zauroczył, ale kiedy zaczeliśmy gadać... niestety okazał się takim prostakiem i półinteligentem, że nie mam ochoty na głębszą znajomość a niestety ja też mu się chyba spodobałam i teraz się tylko zastanawiam jak się go pozbyć... A faceci... dlaczego oni polecieli by na każdą piekną niezależnie od reszty?

Wrzucasz wszystkich do jednego worka :P Różni są ludzie, no i pojęcie piękn tez jest indywidualnie pojmowane przez każdego :)

Gość ptasiek nastroszony
żeby nie wiem co to do charakteru penis nie staje

Gość facet z krwi i kości.
Nawet nie wiesz jak bardzo się mylisz. Poznałem kilka miesięcy temu kobietę, wyglądała normalnie niczym się nie wyróżniała, jak miliony polek... Nie podobała mi się z wyglądu, więc nie chciałem nawiązywać z nią kontaktu. Po jakimś czasie zaczęliśmy codziennie ze sobą rozmawiać, bardzo dużo. Zaczęła mi się potwornie podobać, zakochałem się. Bez wzajemności.

Gość htrhtrhrhrth
to nie ludzie tylko cholera wie co:o

"ale kiedy zaczeliśmy gadać... niestety okazał się takim prostakiem i półinteligentem, że nie mam ochoty na głębszą znajomość " a jakie konkretnie jego slowa cie tak roczarowaly?

Gość panstamtąd25
a ty zapewne chciała byś być z facetem dla którego jesteś brzydka/przeciętna.

"żeby nie wiem co to do charakteru penis nie staje" :D mysle, ze na tym mozna by zakonczyc te dyskusja Jedno zdanie a tlumaczy wszystko :D

Atrakcyjna kobieta oznacza zdrowie ( to co zdrowe jest atrakcyjne). Zdrowie potrzebne jest do jak najwiekszej szansy przetrwania genow. ot, biologia, ewolucja, odwieczne prawa natury ;) Nie ma sie o co burzyc :D

Każdy normalny facet zainteresuje się piękną kobietą:) i będzie chciał ją poznać. Jeśli okaże się jeszcze inteligentna i fascynująca pod innymi względami, to może ją nawet pokocha:). Jeśli jesteś bardzo ładna, musisz wystrzegać się idiotów, którzy lecą tylko na Twój wygląd. Łatwo takich eliminować.

w ogóle po co toczyć spory na ten temat, facet zawsze będzie pragnął kobiety ładnej, młodej i zdrowej, a kobieta zawsze będzie poszukiwać mężczyzny zaradnego i gwarantującego przetrwanie w najtrudniejszych nawet warunkach;). Czyż to nie jest mnie piękne? Mi tam pasi.