Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

napalona kotka

całą niedzielę nie widziałam swojego męża...

Polecane posty

wstał o 11 zjadł i pojechał na ryby:( z kolegą... a ja sama w domu z dzieckiem cały dzień... zwyczajnie mnie olał:( czy któraś z Was też ma podobnie??

a co ma całą dobe siedzieć z wami ? Trzeba sie wyrwać czasami, wekend to idelany czas na to. Dobrze to zrobi dla jego psychiki.

nie nagadać, tylko ładnie sie przygotować w bieliźnie ...przecież o to Ci chodzi...:P

Gość belerofront
jak mu nagadasz to jeszcze na noc wyjdzie, facet musi mieć własną przestrzeń z reszta kobieta też, radzę posłuchać rady pistoleta wtedy będzie szybciej do domu wracał :)

Gość belerofront
pruderia hamuje? :P

Gość taka jestem ja -miska
a ona to nie ma moze ochoty sie wyrwac? moze on moglby posiedziec z dzieckiem?:)

pewnie, że mam:) ale nie w niedziele, kiedy zazwyczaj ludzie spędzają czas wspólnie z rodziną nie pruderia, odór alkoholu:P

Gość belerofront
a może można o tym pogadać zamiast planować zasadzkę z walkiem do ciasta w garsci? :P

widocznie nie ma pochoty na twoje towarzystwo;/ o czlowieku swiadcza czyny a nie slowa;/

Gość belerofront
odór alkoholu mówisz, a przysłowie o baletnicy znasz? a po za tym jak go brałaś to nie wiedziałaś, że chodzi na ryby?

jak chama brałam to nie miał wędki... :( teraz mu się coś zachciało... zamiast na rybki to mógł chociaż dziecko zabrać nad wodę!!! oby to nie żadna flądra:( a przysłowia o baletnicy nie znam.