Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mandat karny

Mandat za wyprzedzanie na przejściu dla pieszych

Polecane posty

Gość Mandat karny

Cześć, mam pytanie, dostał ktoś kiedyś mandat za wyprzedzanie na przejściu dla pieszych? Bo ja właśnie dzisiaj dostałem za takie przewinienie 200 zł- i tu ok, ale punktów aż 14- i zastanawiam się czemu aż tyle? Nie wydaje Wam się za dużo?

Gość htrhtrhrhrth
sprawdz w taryfikatorze, raczej za dużo, chyba nie ma tak dużej liczby za 1 przewinienie, ale fakt, na przejsciu nie wolno wyprzedzać

Gość i dobrze ale mało
Za to, to powinni łapy obcinać!!! Się ciesz, że tylko punkty, to jedno z najbardziej śmiercionośnych wykroczeń.

Z tego co wiem , chyba jest 9 pkt za wyprzedzanie na przejsciu dla pieszych wedlug taryfikatora

Gość Mandat karny
Tylko punkty, to co mieli mi prawko zabrać? Nie przesadzaj już, nie jechałem 120, tylko wyprzedzałem traktor. I nie chcę ocen tylko porad, dzięki Sebastos.

Gość i dobrze ale mało
Mogłeś kogoś zabić, kretynie, co ma do tego traktor? :O

Gość Mandat karny
Gówno, spierdalaj, idioto.

Gość sisi 25
każdemu przejściu towarzyszy linia podwójna ciągła i to pewnie też doliczyli, stąd ta liczba punktów. Ciesz się że tylko 200 zł bo powinno być 1000 zł

Gość Kindi Lindi
Mandat karny Cześć, mam pytanie, dostał ktoś kiedyś mandat za wyprzedzanie na przejściu dla pieszych? Bo ja właśnie dzisiaj dostałem za takie przewinienie 200 zł- i tu ok, ale punktów aż 14- i zastanawiam się czemu aż tyle? Nie wydaje Wam się za dużo? NIe wiesz czemu? W takim razie nie powinieneś mić prawa jazdy. A może ty chcesz zabić człowieka?

Gość pewnie to wygladało tak
wyprzedzanie na przejściu 9 punktów podwójna ciągła gdzieś wcześniej 5 punktów i mamy 14 razem :classic_cool:

Gość gość
Yważam że mandat jest za niski na całym swiecie za takie wykroczenie mogą zawisic prawo jazdy na 10 lat nawet ale Polska to kraj dziki i tu jest panisko w kazdym aucie nawet tym za 5 tys. Uważam tylko karać i karac sam mam super auto bmw i nie mam kar ani punktów

Gość gość
takim debilom powinni odbierać auta

Gość gość
Jak można wyprzedzać na przejściu dla pieszych? Prawo jazdy z offshoreidcardscom??