Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bojowniczka1

siostrak zlodziejka. Pomocy!

Polecane posty

Gość bojowniczka1

moja siostra stuiduje. Od tych wakacji stala sie glupia, wredna, falszywa. Mialam zawsze z nia pokoj i bylo ok do momentu, gdy 'wyrzucila' mnie z mojego pokoju. Jak studiowala, to zawsze jej ciuchy wkladalam skladane do szafek. Sprzatalam tylko kiedy mialam wolny czas. Pod koniec czerwca zaczelo jej odbijac. Skarzyla sie mamie ze mam balagan w pokoju i ze to moja wina. A tak na prawde tylko z 5 bluzek wypranych bylo na krzesle. Jakis czas pozniej zrobila sobie impreze ale nie powiedziala mi ze ludzie ida spac u mnie do pokoju na noc. Oczywiscie rodzice jej pozwolili a ja nic nie mialam do powiedzenia. Teraz w tym pokoju jest syf, duszno. Ale rodzice nic nie widza. Co mam robic?

Gość bojowniczka1
chce jeszce dodac ze ukradla mi nie tylko pokoj ale tez kosmetyki osobiste, ciuchy, torebki, kolczyki, naszyjniki, branzoletki.

Gość rada jak ta lala
wywietrzyć pokój

Gość kffsff
olej sprawe a jak dostaniesz zje.be ze jest syf to powiedz że to po imprezie siostry

Gość ririuriru
ja mam ten sam problem teraz sie wprowadzila z chlopakiem do nas , i ciagle mi kradnie rzeczy , pomimo tego ze ja jej mowie zeby nie brala bez pytania , wydzieram sie na nia itd , normalnie jak grochem o sciane, i kurwa kosmetykow uzywa moich codziennie , 40 x dziennie przychodzi do pokoju bo cos chce swoich ubran ma 3 szafy aja jedna ale i tak odemnie bierze ciagle jakies bluzki ;/ no szlak mnie juz trafia kurwa mac zajebana ! nie wiem tak samo co robic juz l;./ albo lubi siedziec u mnie w pokoju jak mnie nie ma tez ;/ i przychodze to widze ze wszystko przebuszowane oczywiscie , polowa zabrana ;/ i talerze i szkanki zostawila jak zjadla ja jej odnosze a ona mnie wyzywa ;o no szczyt bezczelnosci , albo jak jej nie chce pozyczyc czegos to specjalnie pyta sie 10 x czy moze ,cos okropnego , !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! upierdilwa na maksa

Gość bojowniczka1
nie chce tego olac, bo oskarza mnie o kradziez jej rzeczy a to nie prawda. A rodzice stoja po jej stronie

Gość bojowniczka1
tylko ty masz pokoj a ja spie w przedpokoju juz go nie mam ;(

Gość ririuriru
mam pokoj ale co z tego ;/ przeciez ona przychodzi do mnie do pokoju 40 x dziennie i albo cos chce albo sie jebnie na moje lozko i dreczy mi psa , albo dreczy zebym cos znia porobila bo sie nudzi , takjakbym to ja jej miala zapewniac saatrakcje jakies ;/ okropona dziewucha o juz przyszla ;/ i zaraz sie pewnie zapyta czy bedziemy ogladac filmy jak to co wieczor

Gość ririuriru
przyszla zjesc ciastko u mnie , nie wiem czy jej lepiej u mnie wszystko smakuje czy jaki chuj ,

Gość bojowniczka1
po wczorajszej klotni, gdy powiedzialam wszystko co mnie dreczy, wszyscy zachowuja sie tak jakby tej rozmowy nie bylo. Franca zabierze mi wszystko...