Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chicko Chacko

Najsmieszniejsze teksty kobiet majacych ochote na...

Polecane posty

Gość Chicko Chacko

Witajcie. Korzystajac z chwili wolnego czasu oraz majac w pamieci kilka smiesznych tekstow kobiet, ktore zaskoczyly mnie do granic mozliwosci postanowilem napisac o tym slow kilka. W czym rzecz. Kiedy kobieta ma ochote na ulotne chwile namietnosci, nie powie tego wprost. Posilkuje sie aluzjami, aby zwabic potencjalnego kochanka do sypialni. I o tym bedzie traktowal niniejszy temat. W mojej pamieci utkwila mi dziewczyna, ktora poznalem na imprezie za czasow studenckich. Zwrocilem uwage, ze caly czas sie na mnie patrzy. Gdy tylko probowalem uchwycic jej wzrok, szybko odwracala glowe i udawala, ze ma mnie w glebokim powazaniu. Nawet jak probowalem ja jakos zagadac, byla obojetna. Sytuacja sie zmienila jak w kalejdoskopie, gdy postanowilem ulzyc swojemu cierpieniu - oproznic pecherz. Wowczas poszla za mna, zlapala mnie za reke, przytulila sie do mnie i stwierdzila, ze jej tez sie chce "siku", ale sama boi sie wejsc do wc. Daruje sobie opisywanie szczegolow ze wspolnej wizyty w toalecie, ale w kazdym badz razie bylo bardzo namietnie i nawet zalapalem sie na wspolna kapiel "po". Kolejny tekst dziewczyny, majacej ochote na male co nieco: "wiesz co, strzasznie tu duszno, moze wyjdziemy w jakies ustronne miejsce i sie przewietrzymy?" I na koniec hardcore: "Jakie nosisz majtki? Bo ja lubie u facetow bokserki obcisle. Kiedys z bratem bawilam sie, kto pierwszy je zdejmie." Jesli macie jakies ciekawe i smieszne teksty kobiet, majacych ochote na "bara bara" dopiszcie tutaj. Nie ma to jak troche smiechu, taka mala ucieczka od szarej rzeczywistosci.

"chyba faktycznie minelam sie z powolaniem... powinna robic cos innego... ale nie powiem ci co... bo sie nie znamy... ale robi to bardzo wiele osob. i jest to bardzo fajne. no, ale ja nie powiem ci co...." odechcialo mi sie zanim naprawde mi sie zachcialo...

Gość hehe :D
Kiedys poznalem na necie atrakcyjna laske. Nie chciala sie ze mna zbytnio umowic, ale ja przycisnalem i ostatecznie sie zgodzila. Tuz przed pierwszym spotkaniem w realu, wyslala mi opowiadanie erotyczne, ktorego bylem bohaterem. Ponoc sama to opowiadanie napisala. Takze, zamiast rozmawiac w kawiarni i pic kawe, wyladowalismy w lozku. Pozniej sie okazalao, ze to niezla agentka byla. Miala meza obcokrajowca, on gdzies na platformie wiertniczej, a ona sobie korzystala z zycia.

Gość Chicko Chacko
oczywiście ta kąpiel "po" była w sedesie

Gość Hot lady
To ciekawy topic. No panowie opisujcie dalej, moze ja skorzystam z jednego z tych textow, bo sama ich nie stosowalam nigdy - jeszcze!!;)

Gość fjlkd
temat żałosny jak sam "ałtor" żal czytać

Gość Jeśli wszechświat jest
odpowiedzią, to jak brzmi pytanie? Po takim wyznaniu jestem napalony, że hej :-D

Gość eee tam glupie
Eee tam glupie, ja mowie wprost- bzykac mis ie chce i juz ;) albo mam ochote na...... i rozne teksty, ale nigdy takich akcji jak tu opisane nie bylo.

Gość w sumie już nie pamietam
co tam do mnie mówiła, ale w momencie przebłysku w mojej głowie usłyszała "nie masz nic czego ja bym od ciebie chciał, a nie mogłaby mi tego dać inna kobieta"

Gość jak mi sie chce bzykac
to mowie po prostu, ze mam ochote i tyle. nie uciekam sie do aluzji.

Gość Fajny Fajny
Kiedyś na imprezce pewna młoda panna rozmawiając ze mną chwyciła ulotke obi i mi pokazywała artykuły i zniżki np -20% , w pewnym momencie mówi do mnie, że mam zniżkę na nią 100% :classic_cool:

Gość nikonieczny
A ja z drugiej strony medalu moja mi kiedyś odmówiła słowami : - Mnie boli głowa a ty mi dupę zawracasz. :D Było śmiechu :) No i nie było seksu :P

Gość peresta
ja mówie często do chłopa 'hej...a nie chcesz zdjąć majtek na chwile?' zawsze działa :)

ja po prostu mówię "mam na ciebie ochotę" lub wysyłam msg "masz ochotę na chwileczkę zapomnienia?" albo po prostu podchodzę, przypieram do ściany i całuję namiętnie pod warunkiem, iż wiem, że facetowi się podobam... :)

Gość u mnie na odwrót
"Kiedy kobieta ma ochote na ulotne chwile namietnosci, nie powie tego wprost. Posilkuje sie aluzjami, aby zwabic potencjalnego kochanka do sypialni." a ja mam dokładnie takie same doświadczenie z mężczyznami - nigdy nie mówią wprost :D

Gość dej mi placka dom ci dupy
każdy idzie

Gość ja mowie do swojego faceta
Bierz mnie, jestem Twoja! Dlugo sie nie zastanawia, tylko przechodzi do dziela.

Gość jestem z pekao sa
łale jaja, łale jaja, ale powiem wam jedno... Baba Yanga is back - niczym duke powróciła po dwunastu latach przerwy i rzekła swym zniewieściałym głosem: "...tej nocy dwa ciała niebieskie zderzą się ze sobą powodując ogromne spustoszenie..." teraz wiem co miała na myśli - moje kule

Gość pociesz mnie - samotna
zawsze dziala :)))))