Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość autorka_tematu

rodzina mojego faceta nie akceptuje mnie...

Polecane posty

Gość gość
Widzę, że pewna osoba mocno mnie skrytykowała. Cytując moje słowa i czyniąc całe mnóstwo uwag. Fajnie. Tylko to dziewczę g... za przeproszeniem wie o moim życiu, o mnie i o całej rzeszy innych ludzi. Nie bądź taka przemądrzała.

Nie przejmuj się, z czasem się do ciebie przekonają, a poza tym ty jesteś z nim a nie z całą jego rodziną i to jego kochasz. Polecam http://www.gryo.pl/

rodzice nie lubią ciebie pewnie nie jesteś warta ich syna każda matka chce dla córki czy syna kogoś wyjątkowego

Gość gość
Dziewczyny, ja i tak mam zaniżoną samoocenę i wystarczy mi naprawdę i niekoniecznie chcę wysłuchiwać w domu chłopaka, że "powinnam się za siebie wziąć". Jeszcze żeby mi to mówił ktoś pokroju E. Chodakowskiej np... A nie podstarzała, pomarszczona, też nie chuda kobietka z ziemistą cerą od papierosów. Ja nie docinam ludziom , bo wiem, że sama idealna nie jestem.

Gość bejby
Wiem, coś na ten temat . U mnie raczej teściowa jest wporządku , z teściem też się idzie dogadac, ale reszta rodziny ? Mój ma 2 braci i 1 siostre . Z siostrą bywa róznie . Czasem widze w niej bratnią duszę , a czasem mam wrażenie że spiskuje za plecami i mnie obgaduje. Wiele razy złapałam ją na plotkowaniu o mojej osobie , ale mimo tego jestem w stanie to przeżyć, bo to co reszta robi to jest pikuś. Cała jego rodzina jest dwulicowa . Nie potrafią nic zrobić bezinteresownie , za darmo . O wszystko trzeba ich błagać albo im płacic za pomoc . Pierwszy brat ma żone matrone . Gdy mnie na ulicy mijają to mi nawet cześć nie potrafią powiedzieć . Tak samo jego drugi braciszek ze swoja dziewczyną . Oni sa zli na mnie ze już mój narzeczcony nie jest taki dobry dla nich jak kiedyś . Już nie maja sie kim wysługiwać i kogo wykorzystywać . Po za tym patrząc na jego bratowe to są brzydkie strasznie . Ja do nich jestem niczym Afrodyta . Nawet jego siostra mi to powiedziała ze zazdroszcza mi mojej urody i tego że mój chłopak mnie szanuje i zyje sie nam dobrze . Może i w waszym przypadku dziewczyny tak jest ? Jedno wiem bez wsparcia partnera bym się wykończyla dodam ze jestesmy juz 5 lat ze soba mieszkamy sami i mamy bardzo ograniczony kontakt z jego rodziną . Mój chłopak wie że ja się czuje zle w ich towarzystwie , nie lubie się zmuszac do rozmowy z nimi i nie chodzimy do nich . On mnie wspiera we wszystkim . Bardzo go za to kocham. Daje im przez to jasno do zrozumienia ze jak nie zaczna mnie szanowac to go stracą . Ja nie stoje obojetna na obrazliwe słowa i pomówienia z ich strony Zawsze mówie co mysle na początku dawałam sie wyśmiewac i sobą pomiatac i to był mój bład . !