Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna_świętokrzyskie

jakdługo trwa krwawienie po poronieniu??

Polecane posty

poroniłam:( w 4lub 5tyg ciąży, nie wiem dokładnie który tydz to był. Rano zrobiłam test- wyszedł pozytywnie ale moja radość nie trwała długo... wiecorem rozbolał mnie brzuch i zaczełam plamić.... w szpitalu ginekolożka ciąży nie stwierdziła, jednak powiedziała zeby po poweocie do domu zrobićjeszcze jeden test. Mimo mojej prośby nie skierowała mnie na bete, nie słuchała również jak mówiłam że przyjmuje progesteron.... po powrocie ze szpitala krwawię już 15dzień, co prawda teraz mniej ale nadal... stąd moje pytanie, jak w temacie - ile może trwać krwawienie po poronieniu?

Gość warto kontrolnie
wybrać się na usg żeby sprawdzić czy w macicy nie zostały jakieś resztki. Przy tak wczesnym poronieniu krwawienie powinno być podobne do okresu. Zrób usg to będzie jasne czy wszystko poszło.

Za długo. Ja już dawno bym pojechała na pogotowie lub do ginka. Macica mogła nie całkiem się oczyścić i dlatego tak jest.

byłam na usg i pani gin niczego nie stwierdziła złego, powiedziała tylko że samo przejdzie dziś, tj 16 dzień, wkońcu przestało, aczkolwiek na papierze jeszcze śladowe ilości krwi są

Pisalam juz wczesniej na innym watku zalozonym przez Ciebie.Idz jak najszybciej do gina (polecilam Ci jednego sprawdzonego -Dr Jacek Chamerski) mnie bardzo pomogl po poronieniu.Jest z Kielc.Jego adres znajdziesz w Googlach.