Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martynka2608

pyt odnośnie porodu

Polecane posty

Gość martynka2608

moja siostra niedawno rodziła a ponieważ jestem w 29 tyg temat także i mnie interesuje. Miała mieć znieczulenie ale w ostatniej chwili zabrakło anestezjologa. Siostra mówiła, że położna dała jej dwa zastrzyki na ból..wiec ja się pytam co to za zastrzyki???? Czy ktoś może mi odpowiedzieć? bo siostra dokładnie nie wie ale podczas bólu prosiła i jej podano

Gość martynka2608
a co takiego?

powinna mieć to wpisane w czasie wypisu, ja mam wpisane wszystko co mi podawano w czasie porodu i pobytu w szpitalu

Gość martynka2608
w jej wypisie nic nie ma na ten temat napisane

Gość katowicehjkjhjkkj
w książeczce zdrowia dziecka powinno być wpisane : leki zastosowane podczas 1 fazy porodu...

Gość Kakalibu
Pewnie zwykły domięśniowy srodek rozkurczający. w pupę lub w udo dostala zastrzyk. coś nieco silniejsze niż nospa

musi wiedziec co dostala,na wypisie ze szpitala ma napisane na 100% ja nie dostałam,bo "tyle kobiet rodzi bez znieczulenia" :D

Gość ja nie moge ehhhhh
ja nie dostałam,bo "tyle kobiet rodzi bez znieczulenia" :D :O buuuu masakra ja mialam znieczulenie nic nie czulam a i tak musialo zakonczyc sie cc bo nie postepowal dalej porod dziecko nie weszlo w kanal i gdybym miala pomyslec ze te godziny (a mialam bole parte) z bolami tak lezec i brak postepu ...niewyobrazalne :O dzieki bogu mieszkam i rodzilam w Niemczech :)

Gość martynka2608
w karcie wypisowej nic na ten temat nie pisze. W książeczce małego też nie ma. A to jest najlepsze...siostra w wypisie ma wpisane 40 tydzień ciąży a jej synek 36 tydzień. Niezły burdel.