Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ferfwefew

dziś ide do starosty zapytac o prace, chcę zostawic cv i list motywacyjny

Polecane posty

Gość ferfwefew

w sekretaracie musze spotkac z starosta . tylko nie wiem jak mam z nim rozmwawiac i jak ubrac i jestem facetem. chce pracowac jako pracownik biurowy

Gość o kurdę mać
:D

Gość ferfwefew
co kuzwa mac ?

Gość a umówiłeś się na rozmowę ?
bo jeśli nie, to pewnie wyłacznie z sekretarką pogadasz:) Jak się ubrać? Oczywiście w garnitur, bo pierwsze wrażenie w urzędzie najważniejsze. Ale jeśli nie masz dobrego CV, to możesz sobie dać siana, bo w takich miejscach nie dość że bardzo marnie płacą to wymagają bardzo wiele

Gość ferfwefew
jeszcze nie, chce dopiero chce umowic na rozmowe tylko troche mnie zdziwiło że mam ubrac GARNITUR?????????????

a jak chciałeś się ubrać szukając pracy w urzędzie? W bojówki i glany?

Gość ferfwefew
nie mam dobrego cv bo jeszcze niogdy nie pracowałem. jestem po politologii i mam 26 lat

Gość sierpniowy przypominacz szkoln
lol idziesz do przewodniczącego zarządu powiatu i co myślisz,że wyskoczysz w t-shircie i adidaskach?

Gość [][][]
3/10

Gość ferfwefew
normalnie jak na co dzien czyli dzinsy, mokasyny i zwykła pokoszulka polo( nie kolorowa albo i nie w paski

Gość Micz Bjukanon Mięsień
Musisz się spotkać. :D Czy ty nigdy nigdzie CV nie zanosiłeś? Nikt nie będzie chciał z tobą rozmawiać. Wejdziesz do sekretariatu i powiedz, że szukasz pracy i chcesz zostawić CV. Jak wparujesz tam i powiesz, że musisz się widzieć ze starostą, żeby umówić się na spotkanie i pokazać mu swój życiorys to wyśmieją cię.

no, chyba, że interesuje cię praca gońca, albo kuriera na rowerze, no to już inna sprawa. Ale sam napisałeś że szukasz pracy biurowej. Jeśli uważasz, że piszę bzdury, to przejdź się incognito do tego urzędu i zobacz sobie jak pracownicy są tam ubrani:) To jest wymóg wręcz a nie fanaberie. Każdy ma "mundurek" :)

Nie musi być garnitur. To nie będzie rozmowa kwalifikacyjna. Mogą być dżinsy i jakaś schludna koszula.

w takim ubranku jak opisałeś to możesz szukać pracy w McDonaldzie :)

To było do mnie? Ja pracuję w urzędzie (kolejnym zresztą) i sama przekonałam się jak jest. Ludzie często przynoszą CV i nikt nie zwraca uwagi jak są ubrani. Wchodzą na chwilę, zostawiają co mają zostawić i wychodzą. Nie myl tego z rozmową kwalifikacyjną.

Gość ferfwefew
a umówiłeś się na rozmowę ?--------------> nie mówię że piszesz bzdury tylko jestem zdziwiony i nie wiedziałem że tak wygląda a po za tym chciałem spotkac jako zwykłe spotkanie o prace dlatego pytam wam.

Gość ferfwefew
Micz Bjukanon Mięsień---------------> no a jak bede miał rozmowe kwlifickacyjna to musze ubrac garnitur wtedy?

Gość przyszlam mamamaa67
mi zapropnowali z urzedu pracy , prace w szkolw w sekretarjacie, buububhbhbh, za 595 na pol etatu, omg!!!!!!podziekowalam

Na rozmowę kwalifikacyjną garnitur wypadałoby założyć.

Gość ferfwefew
a jak bedzie upał, duchota to i tak muszę załozyc marynarkę? ok już nie pytam bo juz pomału ze mnie śmiejecie

Gość ffrfrfrfrfr
heh tak na rozmowie kwalfikacyjnej musisz wygladac schludnie;) ps,a da sie do urzedu dostac bez znajomosci wow

Gość ffrfrfrfrfr
przyszlam mamamaa67 mi zapropnowali z urzedu pracy , prace w szkolw w sekretarjacie, buububhbhbh, za 595 na pol etatu, omg!!!!!!podziekowalam wzielabym z pocalowaniem reki:o

Gość nie ważne za ile
w urzędach i starostwach i wielu innych instytucjach państwowych i tak wszystkie nabory na wolne stanowiska są przeprowadzane w formie konkursu. Ogłasza się je na stronie bip urzędu i dopiero wówczas składa się wymagane dokumenty. Teraz pójdziesz i złożysz cv to dostaniesz standardową odp. w stylu tego co powyżej.

Gość rttrhrhtr
a jaka strona bip? tam gdzie złozyłem w urzedzie?? bo ja tam nigdzie nie widzę naborów? tam gdzie aktualnosci?

Gość ze starostwa ktoś
jak nie ma konkursu to cv sobie leeeży i leży,nikt na to nie patrzy. Starosta też nic nie zdziała. A co do stroju to załóz jakieś niezniszczone spodnie i koszule,obojętnie jaki kolor. Ale starosta i tak Ci pracy nie da. Popytaj w kadrach, ale też Cię odeślą na strone BIP :)