Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bad bad woman

Piłam ze znajomymi przez 2 tygodnie teraz nie umiem się odnaleźć

Polecane posty

To był normalny ciąg alkoholowy,jestem przerażona. Impreza za imprezą i i ani dnia trzeźwego. Teraz nie umiem normalnie funkcjonowac. Życ mi się nie chce,w niczym nie widze sensu :-(

Gość hahahahaaaaaaaaaaaaa
pamiętam takie czasy - imprezuj póki możesz bo z wiekem już nie będzie z kim

Gość Liselotte
masz "zjazd" po prostu. Zadnego browara!!!! Daj sobie dłuższy urlop od picia i odtruj się.

Gość hd gcfthbgcvhg
taka deprecha poalkoholowa i moralniak... na początek wyśpij się, poleż i posłuchaj muzy spokojnej zamiast to analizować i rozkminiać, jak się lepiej poczujeesz to troche dotlen organizm, zjedz coś zmaacznego

Nie pije nic od wczoraj ale ciągle mam kocioł w glowie. Kac moralny mi nie daje funkcjonowac. To straszne. Chce juz byc normalna. Ale byłam głupia

Gość hd gcfthbgcvhg
Spokojnie, za dwa trzy dni wrócisz do normy... Teraz musisz to po prostu przetrzymać, najprościej przespać :-)

Gość wspolczuje ci tez raz
A zrobiłaś coś głupiego,czego teraz zalujesz?

Za 3 dni przejdzie:P pamiętam takie wakacje, tydzień picia a później tydzień wracania do żywych:P

Gość Ewa,33 niezalogowana
To świetnie, że macie tak patologiczne towarzystwo i sami też nie grzeszycie moralnością, żeby chodzić zalanym przez 14 dni.

Gość emilianna
ja tez tak mam po wakacjach codziennie jakies drineczki piwko ,dopiero dochodze do zywych po tygodniu bez alko;)

Głupie bylo wszystko a najgłubsze co zrobilam to zadzwonilam po pijaku do swojego byłego i teraz mam mega dola. On mysli,ze chce do niego wrocic ale ja mam męża a on o tym nie wie

Uuuu to tu bardziej moralniak daje Ci rade aniżeli zwykły kac, choć napewno też, bo Cie "puszcza" nie martw się, nie pij, odpocznij, do byłego się nie oddzywaj i będzie ok:)

Dalej fatalnie sie czuje,jest tragicznie. Jestem rozdrażniona,nic mi się nie chce. Co ja sobie urządzilam na własne życzenie :-(