Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sailor Mars

Byla dziewczyna mojego faceta przyjazni sie ze mna- ona tak uwaza- i mowi

Polecane posty

Gość Sailor Mars

mi o jego WSZYSTKICH problemach, jego rodziny, nawet jezeli tego nie chce. Do tego kupuje mi maskarycznie drogie prezenty- jestem z tym chlopakij 2 tygodnie, z niasie znam 1 tydzien i juz kupila mi zloty lancuszek i telefon jakies Smasung z dotykowym ekranem i mowi ze jestem jej przyjaciolko i ja nie wiem jak to rozwiazac! Onize soba byli 7 lat i nie moge ot tak jej odciac- nawet nie zabrala wszystkich rzeczy od niego. POMOCY!

Gość suprajsssss
wiesz a pozniej bedzie ci wszystko wypominać.. Nie przyjmuj takich drogich prezentów od osób ktore znasz pare dni litosci

Gość Sailor Mars
Ale ona mi to daje przy wszystkich i mowi- zrobisz mi przykrosc jezeli nie przyjmiesz, ni chcesz sie zmna przyjaznic, itd...

Gość baśka mi ukradła nicka
Sorry, ale to nie jest normalne zachowanie.

Gość suprajsssss
tez tak uważam.. nie potrafisz powiedzieć ze tego nie chcesz?!? Albo ze nie mozesz tego przyjać. Może poprostu z nią pogadaj i powiedz że nie chcesz aby ci robiła takie prezenty bo czujesz sie dyskomfortowo

Gość Sailor Mars
Powiedzialam jej to a ona w placz i ze jej nie chce w swoim zyciu i w ryk do mojego faceta :-/

Gość baśka mi ukradła nicka
Ta laska albo ma jakiś perfidny plan, albo jest opóźniona emocjonalnie - w obu przypadkach radzę trzymać dystans.