Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sibilla

sex - raz i starczy ?

Polecane posty

no ale czemu ja tak mam? widocznie musze sie z tym w koncu pogodzic i tyle. i dalej sobie uzywac ha.

bo nie jest ci do niczego potrzebny facet nie masz oczekiwań od nich jesteś pewnie niezależna i szczęśliwa. Bądź szczera nie okłamuj ich bo im robisz krzywdę bardzo dużą.

Gość to ja :(
Wiesz Sibilla, jakis czas temu miałem taka kobiete, może nie dokładnie taka, ale zamiast mi powiedzieć.."słuchaj tylko do wakacji i koniec" to pozwoliła bym coś więcej pomyslał, nie rób tak, mów zawsze szczerze że na raz . Załamki nie miałem ale mocno sie rozczarowałem

powiedzialam ze tak mam ze jak juz do seksu dojdzie to mi sie nie chce nastepnego razu. faceci chyba nie przyjmuja tego do wiadomosci po prostu.

i zeby nie bylo ze ja go chcialam tylko przeruchac. na poczatku mialam zamiasr spotykac sie tylko ot tak dla milego spedzenia czasu, poflirtowac, pospotykac sie na imprezacha albo pojsc do kina. no ale mnie w koncu skusil. on nalegal a nie ja.

nie jestem na nic takiego chora, moi partnerzy nie sa anonimowi, mojego ostatniego znam od lat.

wszystko jest pojęciem względnym. Myślę że ci nic nie jest poszukujesz tylko jeśli tak to można nazwać super faceta podświadomie takiego który jest bardzo silny psychicznie i cały czas odrzucasz słabych. Z czystej ciekawości skąd jesteś? jeśli chcesz z kimś pogadać w cztery oczy zgłaszam się jeśli z łodzi jesteś.

zdziwilbys sie bo wlasnie zawsze wybieram facetow z silna osobowoscia. do lodzi niestety mam bardzo daleko.. Robertson - a z ciebie to widze ze taki typowy psuedopsycholog kafeteryjny, skoro nie jestem chora na ksenofolie to niedojrzala. no i co jeszcze? jakos mnie twoje diagnozy nie przekonuja.

Wszystkie kobiety pragną facetów z silną osobowością ty masz miększe wymagania tak myślę nie ma tu nic odkrywczego czy dziwnego. Najczęściej ulegamy myśleniu życzeniowemu i to jest prawdziwa choroba naszych czasów niezależnie od płci

Gość Sibilla, nie jesteś w tym
odosobniona. Najbardziej mnie denerwują smsy po wszystkim, typu;-"Dlaczego tak robisz? Dlaczego już nie chcesz sie ze mną spotkać"?:o...Nudni panowie jesteście i tacy malutcy:o!

Gość sraczkaaa
Sibilla rozprawiczysz mnie? pytam powaznie... nie jestem najbrzydszy :/

wszystko z Toba ok, masz po porstu instynkt kobiety zdobywczyni :-) jak juz dostaniesz co chcesz to zabaweczka Ci sie nudzi :-)

myslalam, ze instynkt zdobywcy nalezy sie plci meskiej. kobiety podobno zawsze angazuja wyzsze uczucia. a jak nie to chociaz maja ochote kontynuowac znajomosc na tle seksulanym. zrezta lubie jak to facet mnie zdobywa, lubie jak sie przymila, namawia, robi pierwszy krok a potem zdominuje. a potem on chce wiecej a ja juz nie mimo, ze na samo wspomnienie przeszywa mnie dreszcz podniecenia. to wogole do siebie nie pasuje. to nie ja czuje sie tu zdobywca. zawsze facet mysli ze to on mnie zdobyl. znam ta gre az nazbyt dobrze. sraczkaaa --> :D

Z uczuciami jest różnie ja mam teorię że to faceci są bardziej uczuciowi i więcej w nich uczuć wyższych kobiety są w tej dziedzinie śmieszne i tylko zachłanne ale to by był dłuży wywód Fazy zakochania czy zainteresowania u płci są inne my faceci się pierwsi zakochujemy wystarczy nam na początek zadbanie uroda czy coś wyjątkowego u was jest to dłuży proces... .

Gość galax
Sibilla nie zastanawiaj sie nad tym tyle, po prostu rob tak dalej, szkoda tylko ze latka lecą : ) 31 to juz wiek przedemerytalny dla ciebie, i powtarzaj przed spaniem slowa wesoła teoria smutna praktyka. PS czy wiesz ze tylko kobiety i pedały to ssaki? : P pozdro

Gość gość
Nie interesuje mnie gadka za kasę