Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patrycja1234

Prosze, pomozcie, jestem zalamana!

Polecane posty

Gość patrycja1234

Czesc, zwracam sie do Was o pomoc bo naprawde jestem na granicy zalamania psychicznego. W tamtym miesiacu nie dostalam miesiaczki i w tym takze.. zrobilam 4 testy ciazowe i kazdy wyszedl pozytywny. Zrozumialam ze prawdopodobnie jestem w ciazy. Zaczelam przemyslac swoje dotychczasowe zycie i stwierdzilam, ze nie bylo kolorowo. Pilam alkohol, zdarzylo mi sie palic papierosy, mialam wyrywanego zeba co wiaze sie naprawde z ogroooooomnym bolem, bralam naprawde bardzo duzo tabletek przeciwbolowych, przechodzilam duzy stres. W tym momencie nie jestem w Polsce, jestem w Niemczech i dostep do lekarza mam utrudniony i nastapi to dopiero za kilka dni a wiem, ze ja przez ten czas zwariuje.. Prosze, jezeli ktoras z Was ma doswiadczenie powiedzcie mi.. czy to wszystko moglo zaszkodzic tej malutkiej fasolce ktora nosze pod serduszkiem? NIE WIEDZIALAM ze moge byc w ciazy ale jednak jezeli zaszkodzilam swojemu dziecku to nie wybacze sobie tego nigdy... jestem zalamana. Prosze, pomozcie mi.

Gość a dlaczego tak wcześnie
który to tydzień ciąży? Piszesz że już dwóch okresów nie miałaś. Wcześniej nie podejrzewałaś ciąży skoro okresu nie było?

mogło, ale nie musiało ;) organizm jest tak skonstruowany, że przez pierwsze tygodnie ciąża jest niejako chroniona - dopóki nie utworzy się połączenie pępowiną tak więc dumaniem nic nie wydumasz ;) bądź dobrej mysli ja coprawda nie paliłam, ale piłam nie wiedząc o ciąży. dziecię mam zdrowe wazne zebys teraz dbała o siebie

Gość mammmmmmaaaaa...
ja jak zaszłam w ciąże również miałam stresujący etap w życiu. Najadłam się go bardzo dużo do tego z mężem troszkę imprezowaliśmy. Najpierw była pępkówka później sylwester, imieniny znajomych itp. Przed zajściem w ciąże również dużo paliłam. O ciąży dowiedziałam się w 6tyg. Mała ma już 3latka i zawsze była zdrowa do tej pory na nic nie chorowała jedynie katar

Gość smutne to bardzo
spokojnie,teraz nie powinnas sie tak stresowac,ja na samym poczatku tez jeszcze nie wiedzac wzielam 3 rozne antybiotyki bo sie powaznie rozchorowalam,i to takie mocno zabronione w ciazy.wlosy mi deba stanely jak sie o ciazy dowiedzialm,ale wszystko okazalo sie ok,maluch juz 4 miesieczny slodko spi:)' powodzenia:)