Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawski dupek

legisy są sexi

Polecane posty

Gość ciekawski dupek

Witam zauważyłem że dziewczyny chętnie chodzą w leginsach i nie zakrywają swoich dupek,Niektóre mają fajne dupcie i kształtne cipki ,aż ślinka cieknie .też tak macie że ślinicie się na widok ciasnych cipek . A wy dziewczyny wiecie że sexi w nich wyglądacie?

Gość szeheryzada
legginsy sa sexy moze dla latwych panienek

Gość alinaaa90233435436754654675475
ja chodze w leginsach czasem i moj chlopak też mnie w nich lubi i skonczcie gadac ze sa dla łatwych panienek, to nie od ubioru zalezy lecz od tego co ma w glowie, ale tez wiadomo ze łatwe sie "skąpo" ubieraja ale co maja do tego leginsy

Gość zatrzask
tak, fajnie wyglądają kobietki w tych przezroczystych leginsach , każdy szczegół jest widoczny i cieszy oczy

Noo mi mój chłopak mi marudzi że w kółko wszyscy mi się na dupe patrzą i się wkurza jak nosze legginsy ;D

Gość zatrzask
dziewczyny a dlaczego nie zakładacie cielistych leginsów ?

dla mnie getry są dobre do biegania albo jak jadę na wieś pobrykać, ale wyglądają raczej dziewczęco a nie kobieco

Gość ciekawski dupek
ja czasami obserwuje z okna dziewczyny w leginsach i minówach i wale sobie konika w trakcie

Kultura mam na drugie a no nie zauważyłam tego ;] heh to jesteś dziewczyną...nie dziwie się że tak wypisujesz... pewnie zazdrość że może nie masz figury do noszenia getrów ? ;]

Gość jestem młoda i zgrabna
i nie mam zamiaru nosić dzwonów czy czegoś tam,leginsy jak najbardziej:) smieszą mnie te stare albo grube prukwy którym najlatwiej powiedziec ze leginsy nie sa sexi :D:D owszem na was nie i przyznajcie sie w koncu bo kazdy oprocz was to wie:D

Gość błagaaaaaaaaaaaaaaaaaam
to wy nosicie legginsy bez spódniczek i niczego w ogóle???

Gość jestem młoda i zgrabna
do tego tunika rzecz jasna a tobie fiku miku jak cos sie nie podoba nie oznacza ze masz to krytykowac.. twojego gustu nikt nie krytykuje wiec i ty sie odczep od czyjegos