Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wózeeeeeek

Jakie macie z nim doświadczenia?

Polecane posty

Gość wózeeeeeek

Syn ma 14 miesięcy. Mam duży wózek, na pompowanych kołach, który jest już za ciężki (dziecko też waży dużo). Chcę kupić lżejszą spacerówkę ale nie chcę wydawać dużo bo może mi ona posłużyć tylko na chwilę, bo syn nie chce siedzieć w wózku, ale potrzebuję jej na codzień do normalnego funkcjonowania. Co myślicie o tym wózku? http://allegro.pl/arti-wozek-traveller-aluminium-taniawysylka-wwa-i1743413123.html

nie kupuj nic "arti" moja siostra połakomiła się na cene i wózek wyądaował w garażu. za zbliżona cenę masz już spacerówki cocneco i naprawde fajnie wygladają i sa solidne. Ale decyzja należy do Ciebie

Gość s@s@nk@
Miłam taki sam -zielony. Bardzo byłam z niego zadowolona. Łatwy do czyszczenia, lekki-wszędzie mogłam go zabrać bo zajmuje mało miejsca w aucie. Synek było wożony do około 1,5 roku-późno zaczął sam chodzić. Uzytkowany był na róznych nawierzchniach-na wsi- u nas droga jest tragiczna, nnnnna chodnikach , w lesie, w zoo wszędzie-jedyne co sie z nim stało to to,ze kółka się zużyły-"zjechany bieżnik" i lekko chwiejne kółka- maż dokręcił i było ok. Nadmienie,że wózek sprzedałam koleżance za 50 zł.

Gość s@s@nk@
A tapicerka pewnie wyblakła...