Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Lidzzzia

głupia kłótnie z meżem

Polecane posty

Gość Lidzzzia

Pokłóciłam się z mężem, o krawat i koszule mój mąż do pracy chodzi ubrany ciągła i tak samo, wszystkie krawaty czarne, białe koszule i czarny garnitury, no wyjątkowo jeden szary. Tak zawsze się ubiera; http://img16.allegroimg.pl/photos/128x96/17/31/65/02/1731650220 . więc w piątek po pracy pomyślałam że zrobię mu rewolucji, kupiłam trochę krawatów, nie wzorzystych, szarych, granatowych, czarno-szarych w paski, kupiłam szare i niebieskie koszule. Dziś obydwoje szykujemy się do pracy a ten ubiera się jak zawsze, więc mówię że ma inne, że nie zgadzam się aby ciągłe ubierał się tak nudnie. A ten, że jak będzie tak cudować ze sobą to w pracy straci autorytet, że on nie będzie poddawał się mojemu zdziwaczałemu gustowi, że chce zrobić z niego Bena. Tak się wkurzyłam, że w pracy napisałam mu SMS, że już nigdy nie zrobię jakikolwiek zakupów, nawet spożywczych nic nie odpisał więc dzwonie, na początku odrzucał moje połączenia, a teraz w ogóle odłączył telefon czy to jest normalne, aby robić aferę o takie głupoty

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować