Gość Lidzzzia Napisano Sierpień 8, 2011 Pokłóciłam się z mężem, o krawat i koszule mój mąż do pracy chodzi ubrany ciągła i tak samo, wszystkie krawaty czarne, białe koszule i czarny garnitury, no wyjątkowo jeden szary. Tak zawsze się ubiera; http://img16.allegroimg.pl/photos/128x96/17/31/65/02/1731650220 . więc w piątek po pracy pomyślałam że zrobię mu rewolucji, kupiłam trochę krawatów, nie wzorzystych, szarych, granatowych, czarno-szarych w paski, kupiłam szare i niebieskie koszule. Dziś obydwoje szykujemy się do pracy a ten ubiera się jak zawsze, więc mówię że ma inne, że nie zgadzam się aby ciągłe ubierał się tak nudnie. A ten, że jak będzie tak cudować ze sobą to w pracy straci autorytet, że on nie będzie poddawał się mojemu zdziwaczałemu gustowi, że chce zrobić z niego Bena. Tak się wkurzyłam, że w pracy napisałam mu SMS, że już nigdy nie zrobię jakikolwiek zakupów, nawet spożywczych nic nie odpisał więc dzwonie, na początku odrzucał moje połączenia, a teraz w ogóle odłączył telefon czy to jest normalne, aby robić aferę o takie głupoty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach