Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jolsky1

WESELE

Polecane posty

Gość Jolsky1

Ja dostałem zaproszenie pocztą ale nikt nieraczył do mnie zadzwonić pójść czynie

Gość nie pójść!
Oczywiście, że nie pójść, skoro to ty nie umiesz potwierdzić otrzymania zaproszenia i za nie podziękować, to nie idź. Takich buraków tam przecież nie potrzeba!

Gość co za ludzie..
co za czlowiek! kolejny zasrany egoista! najlepiej jakby osobiscie i na kolanach blagali! sam to nie moze oddzwonic!

Gość jolsky1
Ja potrafię odpowiedzieć. Tylko chyba też powinienem odpowiedż wysłać pocztą. Nie egoista tylko teraz ludzie zatracili granice minimalnej kultury.

Gość weź jeszcze z 50razy
załóż ten temat, bo nikt nie jest po twojej stronie,

A to jakies upokorzenie, że dostałeś zaproszenie na wesele pocztą?? Ktoś miał się fatygować ileśset kilometrów tylko po to, żeby jasnie Pana zaprosic na wesele??!

Gość jolsky1
Czytaj trochę nieboli mnie że dostałem pocztą tylko wypada zadzwonić jak ktoś niemoże wkońcu ślub to nie zwykła bibka.

Gość masakraaa... ***
przeciez na zaproszeniu widnieje dopisek ze ma sie potwierdzic przybycie, para mloda wysyla a gosc wg minimum kultury powinien zadzwonic, podziekowac za zaproszenie i wypowiedziec sie czy bedzie, czy nie, nie widze powodow dla ktorych mlodzi maja jeszcze dzwonic, moze to byc uznane za nachalne, nie dosc ze wyslali to jeszcze sie dopytuja i poganiaja, wyluzuj

Gość i miesiac po ślubie i dziecko,
no właśnie, to ty pwinieneś zadzwonic a nie państwo młodzi, teraz jest tak ze trzeba potwierdzać przyjscie, nawet numery tel sa podawane na zaproszeniach, i wielkim nie taktem jest właśnie nie potwierdzenie przybycia, to ty się tutaj zachowujesz niekulturalnie,

Gość jolsky1
Ja dopiero będę potwierdzał. Ale to młodzi powinni zadzwonić że zapraszają a zaproszenie idzie pocztą. i to jest MINIMUM.

Gość i miesiac po ślubie i dziecko,
ale ty głupi jesteś, to jest twoje minimum, to ja nie chcę widziec takich gości na weselu, moze jeszcze mają ci czerwony dywam\n posłac???zrozum ty tu hamsko się zachowujesz, gdyby oni dzwonili to trochę było by nie fajnie, bo to by wyglądało ze sie narzucają, ja bym tak odebrała, jestem MP 2012 i napewno nie będę dzwonić do rodziny jak powysyłam zaproszenia.