Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość she24

kolezanka wysmiala prace mojego chlopaka

Polecane posty

Gość she24

od pewnego czasu mam trudna sytuacje materialna, nie mam pracy,caly czas czegos szukam, a wszystkie oszczednosci poszly na splacenie kredytu i na jakąs mala podróz na wakacje nic nie zostalo. Mój TŻ wziął dodatkową pracę, żebysmy mogli sobie gdzies jeszcze w te wakacje pojechać i pomagał przy ocieplaniu domów, bardzo się cieszyłam, że zalezy mu na naszych wakacjach i nie uważalam wcale, ze taka praca jest głupia. Pare dni po tym spotkalam sie z "najlepsza" kolezanka i ona wysmiala mojego TŻ, w czym on pracuje, ze jaki to wstyd i w ogóle, zatkało mnie, dodam, że ona pracowala tylko na wakacje przy budce z lodami a jej TŻ sprzątał łódki.

Gość tania jania
no i ? przejmujesz się głupią koleżanką, która żadnego sukcesu nie ma na koncie??? nie warto utrzymywać takich znajomości

Gość dziś nie na czarno
Wstyd to kraść, albo żebrać. Co za idiotka z tej Twoje koleżanki.

Gość dziś nie na czarno
TŻ - towarzysz życia

Gość 997.999
Towarzysz życia. Widzę że ktoś z wizażu przybył. Olej koleżankę, Głupia flądra

Gość Ten Żałoosny
:)

Gość TŻ hahaha
co za wiocha

Gość lady gadżet
TŻ :D:D masz głupią koleżankę następnym razem rzuć jej we włosy rozciamaną gumę do życia;)

Gość właściwie to czego
ty oczekujesz? jeśli to jest twoja najlepsza koleżanka, to życzę ci takich więcej, na inne nie zasługujesz, wygląda na to że jesteś tak samo fałszywa jak ona. Gdyby tak nie było to powiedziałąbyś jej w twarz co myślisz ą nie obgadujesz ją na forum. A jak zobaczysz ją następny raz to pewnie będziesz jej w dupe wchodzić i dalej uważać za swoją najlepszą koleżankę :O

Gość she24
nic jej nie powiedzialam, bo mnie zatkało, nigdy bym sie nie spodziewała czegos takiego.

Gość 997.999
Wcale się nie dziwię że Cię zatkało, tym bardziej że jej facet sam sprzątał jakieś łódki. Takie teksty sypie jakby siedział co najmniej na dyrektorskim stołku. :O żenuła doprawdy

Gość mozesz sprobowac
TZ :O

1.) co Cie obchodzi co jakas kolezanka o Tobie mysli? 2.) trzeba bylo kolezence powiedziec, zeby wlasnego dupska pilnowala

Gość Evvvvvka
Wspolczuje twojemu facetwowi ze ma taką niedorobioną babe ze ją "zatyka" gdy jakas tepa przyjacioleczka bezczelnie z niego kpi. A sama pewnie bys była oburzona gdyby w analogicznej sytuacji twoj chlopak słowem sie nie odezwal

Gość she24
Macie racje, powinam od razu zareagować, ale już się stało. Co mam teraz zrobic? jakby sytacja sie powtórzyła, już mnie nie zatka i bede sie bronić, nie chce się z nią już kolegować, ale będzie studiować teraz tam gdzie ja więc, to raczej nie uniknione

Gość 997.999
Co powinnąś robić? Olewać ją i się nie przejmować bo naprawdę nie warto. To nie jest dobra koleżanka dla Ciebie. Na pewno poznasz kogoś ciekawszego

rozwalaja mnie takie pytania :-O powiedz zeby pilnowala wlasnego nosa, i ze nie zyczysz sobie zeby sie wtracala w Twoje zycie i juz. Traktuj ja normalnie, dzindobry, dowidzenia, nie musisz zachowywac sie jak dziecko, i udawac ze jej nie znasz ..

Gość ... / Gadżet
rób po prostu to co ona.. ona ci tak.. to ty jej tak samo.. wtedy zrozumie ze nie warto sie odzywać..

Gość myśle, że
Twoj facet ma TAAAKIE JAJA, bo inny to by w dupie mial i nie chcialoby mu sie dodatkowo robic. olej kolezanke, jak zazdrosna, ze masz takie zaradnego faceta to tak mowi :)