Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsferfrewf

Dlaczego zawsze facet musi pierwszy odezwac do dziewczyny w poznanym na portalu

Polecane posty

Gość dsferfrewf

a czemu dziewczyny nie?? skąd ja mam wiedziec że dziewczyna jest dalej zainteresowana mną?? wkurza mnie to troche, dziwne baby

Gość tak tak wiem wiem
"skąd ja mam wiedziec że dziewczyna jest dalej zainteresowana mną?? " a ty skad wiesz ze nadal jestes zainteresowany jakąś?

fiku mikuuu - a co w Tobie dziwnego? To moze przyjmijmy, ze na poczatek tylko 20 cech ;)

Gość dsferfrewf
gdybym ja nie był zaintersowany to bym kuzwa nie odezwał ! tłumoki! bo ja nie lubię cały czas nachalny jako pierwszy

w sumie to normalne. Z reguły na portalach jest zasypywana setkami komentarzy, wiadomościami.. więc niech się facet męczy. Zaskocz ją ciekawym opisem, a jeżeli nie masz talentu artystycznego to jakieś zdjęcia przykuwające uwagę. Ale fakt... dla osoby, która zbytnio nie chce zawracać się komuś narzucać jest to dość uciążliwe. Ale zobaczysz, rozwiniesz znajomość to z czasem pierwsza będzie do Ciebie zgadywała. Początki bywają trudne :P

Gość tak tak wiem wiem
"gdybym ja nie był zaintersowany to bym kuzwa nie odezwał ! tłumoki! bo ja nie lubię cały czas nachalny jako pierwszy" to masz odpowiedz... nie odzywa sie -nie jest zainteresowana :)

nie zawsze jej brak komunikacji wynika z braku zainteresowania. Później taka dziewczyna z reguły pisze "myślałam, że o mnie zapomniałeś" itp. Tak źle i tak nie dobrze.. hehe

Gość dsferfrewf
raz do niej nie odezwałem 2-3 bo czekałem aż ona pierwsza do mnie odezwie to pozniej miała do mnie pretensje że nie odezwałem

Gość dsferfrewf
2-3 dni

Gość dsferfrewf
i musiałem naprawić nasza znajomość

Gość właściwie to czego
"dsferfrewf gdybym ja nie był zaintersowany to bym kuzwa nie odezwał ! tłumoki! bo ja nie lubię cały czas nachalny jako pierwszy" czy ty rozumiesz co piszesz? tłumoku? jedno przeczy drugiemu najpierw piszesz"gdybym ja nie był zaintersowany to bym kuzwa nie odezwał" oznacza ze nie odzywasz sie bo nie jesteś zainteresowany a potem "bo ja nie lubię cały czas nachalny jako pierwszy" oznacza że nie odzywasz sie bo nie chcesz się narzucać czyli nienarzucanie się oznacza niezainteresowanie? to jakiś absurd, więc zanim kogoś wyzwiesz od tłumkoków to zastanów się czy sam nim nie jesteś :O

Gość :(((((((((((((;/////////
bo to goscie maja sie starac i pisac pierwsi i juz ajak nie zalezy ci nie pasi to bujaj do basi