Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawski Jan

uwaga dziewczyny nie golcie cipek

Polecane posty

Gość ciekawski Jan

Dziewczyny mam do was pytanie dlaczego golicie cipki-dlatego że jest taka moda?Ja bardzo lubię zarośnięte cipki które mnie łaskoczą przy minetce Wasi faceci wolą żebyście goliły?

Gość mała chili 26
gówno cię to obchodzi pojebie

Gość gyu
zeby mi sie cipa nie pociła i włosy nie przeszkadzały..tak jest higienicznie jełopie

Gość ja nie gole, jedynie jak juz
mam busz to przycinam. Czesto sie tam myje, nie smierdzi mi z cipy wiec nie widze potrzeby golenia

Gość a ja golę się
ja golę cipeczkę na gładko. jest taka apetyczna....różzowiutka i wilgotna.. uwielbiam wtedy wkładać sobie w nią paluszki, a mój facet uwielbia mnie lizać całą... ohhhh

Gość ciekawski pan
włosy maja na celu zapobiegac dostawana sie syfu do wnetrza pizdy. wiadomo ze lizac lepiej jak kłaki nie właza miedzy zeby. kiedys prosilem zonke zeby zachodowała włosy na cipeczke ale rosna jej tak mizernie ze az myslalem ze se podgala a mam 30 lat i nie widzialem na oczy zarosnietej cipy a partnerek sexualnych mialem z 18 w swoim zyciu

Gość Najlepsze zarośnięte.
Trochę bokami można podgolić to co wystaje z majtek, jeśli się kobieta wstydzi przy koleżankach, że włosy widać, ale reszta powinna zostać.

Gość jakieś bzdury
"włosy maja na celu zapobiegac dostawana sie syfu do wnetrza" jakiego syfu? zmieniam bieliznę codziennie, biorrę prysznic codziennie więc moja myszka nie zasyfi sięee, nie ma prawa. Może ta teoria była dobra jak chodziło się do wychodka i myło raz za czas!!!

Gość ginnadyzurze
wlosy sluza do blokowania dostepu bakteriom,warto zachowac ich troche swoja droga co to za moda na golenie na zero w bloku postkomunistycznym?

Gość oszja
golę bo partner taką woli

Gość niektóre laski to takie
idiotki,robią to dla swoich facetów,bo jak wiadomo,większość facetów to krypto-pedofile, pedofilia i tyle. prawdziwa kobieta ma mieć zarost,a prawdziwego 100% faceta ma to podniecać,a nie dziecięce cipki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość a w USA nie goli sie na zero
to w Polsce taka moda ale za to tutaj dziewuchy piora ciuchy a w Polsce nie i capi od nich

Gość Każdy ginekolog powie,
że włosy są zdrowsze. Jak nie ma włosów to łatwiej o infekcję ci*ki.

Gość niektórzy ginekolodzy
nawet proponują przeszczep włosów z głowy

Gość PołamanaSzesnastka;
Tylko facet moze bredzić ze włosy spełniaja tam ogromna role :classic_cool: nie wiem jak podczas okresu to sie ma do tej higieny.

Gość mn mn m n
nie wiazmy braku higieny do ogolonej cipki , kiedy dbasz o siebie włosy w niczym nie przeszkadzają , ale jak masz problem z dbaniem , to wygolic prosciej i dbac tak nie trzeba

Gość mn mn m n
ogolona cała a ogolony dół - to tez inna bajka

Gość dfsfgdgdf
PołamanaSzesnastka; ma się tak, że dzięki włosom do ci*ki nie dostaje się nic co nie powinno, bo włosy zatrzymują. Szczególnie chodzi o to, że blisko cipki jest odbyt i jak nie ma włosów to łatwo przenieść z niego bakterie.

Gość Tak ma być, ,,
Kiedyś ci*kę goliły tylko prostytutki, bo w ten sposób pozbywały się wszy łonowych i nie ryzykowały, że znowu się na nie przeniosą. Od kiedy prostytutki zaczęły występować w filmach to inni też to podpatrzyli i źle zrozumieli.

Gość mn mn m n
brudas bedzie miał brud na owych wlosach , stad brudas woli je wygolic zamiast czesciej sie myc , ot cała prawda , po drugie ulegamy modzie , wielu facetów ma bzika - gole cipki kojarza im sie z niewinnoscią , dziecinnoscią , ulegloscią , stad preferują ogolone , innym przeszkadzaja wlosy jeszcze inni sieja ferment o mopach jakie kobiety noszą miedzy nogami , rzesza kobiet to czyta , potem by przy ewentualnym kontakcie nie byc wysmianą , goli cipki .... tak sie to ma !

Gość PołamanaSzesnastka;
dfsfgdgdf PołamanaSzesnastka; ma się tak, że dzięki włosom do ci*ki nie dostaje się nic co nie powinno, bo włosy zatrzymują. Szczególnie chodzi o to, że blisko c*pki jest odbyt i jak nie ma włosów to łatwo przenieść z niego bakterie. ;) człowieku to nie jest XIXw Chyba nie ma juz kobiet, ktore nie biora rano prysznica, po kazdej wizycie w toalecie uzywa sie chusteczek intymnych, a wieczorem sie kapie. Wiec przestań mówić że włosy sa nam tam potrzebne, w zatrzymaywaniu bakteri E.Coli ;)

Gość yhyy
to nie jest kwestia mody :)) bo przecież nikt z tym nie paraduje po prostu jest wygodnie i zdecydowanie higieniczniej bez dwóch znań to nie sa lata 60-70 ..ze kobiety chyba za dużo nie wiedziały i takie rzeczy były tematem tabu .

Gość kilkulka
a ja gole cipke, zostawiam tylko troche włosów na wzgórku łonowym.. taka cipka wygląda apetycznie i nie jak u małej dziewczynki

Gość PołamanaSzesnastka;
Depilacja intymna to poprostu depilacja- tak jak kazdy ma inna fryzure na głowie. Nie dodawaj do tego ideolgi brudasek "wygole, to nie musze się myć kilka dni" Bo to jest debilne.

Gość mn mn m n
kilka dni !!!!!!!!!!!!! ocipiałas ! ja tu mówie o godzinach a ty mi o dniach wyjezdzasz

Gość PołamanaSzesnastka;
Ja nie wiem o czym ty juz mówisz, bo z twoich wypowiedzi wynika ze wydepilowane sa brudaskami i się nie myją... :o

Gość PołamanaSzesnastka;
A o przeciętnej higienie to juz napisałam, kobiety kapia sie 2 razy dziennie, po kazdej wizycie w toalecie uzywa sie chusteczek nawilzonych, wiec gdzie tu zaniedbanie? Mnie owłosienie obrzydza, i uważam ze jego posiadanie utrudnia higiene, a nie jak ty twierdzisz zapobiega "dostawaniu sie brudu"

Gość mn mn m n
ja o dostawaniu sie brudu nie pisałem .... a dlaczego sie na głowie nie wygolisz , zobacz jaka wygoda !! no dlaczego ? słucham

Gość PołamanaSzesnastka;
Wyobrażasz sobie gęste owłosienie na wargach sromowych, okres+podpaski i 8h w szkole??! Nie wiesz o czym mówisz, więc sie nie wypowiadaj, nie porównuj owłosienia lonowego do włosow na głowie.

Gość mn mn m n
zaraz zaraz o o goleniu sie na dole ,a nie na górze to post ci umknoł jak pisałem .....:)