Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawski Jan

uwaga dziewczyny nie golcie cipek

Polecane posty

Gość PołamanaSzesnastka;
Nie ale porównanie absurdalne- bo czy przez około 6dni w miesiacu mam menstruacje na głowie, gdzie krwawie ??! Wiec co to ca kretynskie porównanie głowa- cipa..

Gość wiedzzzminn
wygolone nie dają takich doznań poddzas penetracji pozbawiacie nas dodatkowego tarcia wygolona jest też mniej apetyczna - jak ślimak

Gość zabadddo
łyse, wyliniałe cipy kojarzą mi się ze starością, bo starym babciom się tam wycierają Dorosłe kobiety powinny mieć podniecający trójkącik

Gość mn mn m n
pisze wyraznie , nie ma nic przeciw wygoleniu sie , podstrzyganiu na dole , ale juz cała reszta to moda !

Gość PołamanaSzesnastka;
Moze i moda. Więc pewnie cie zszokuje, bo ja gdy zostawiam paseczek na wzgórku łonowym to FARBIE włosy henną na czarno :classic_cool: - mam blond włosy, a " mysi" kolor jest obrzydliwy. Ale w sumie kogo to obchodzi czy ktos ma tam busz i kłaki na 5cm, czy jest łysy jak tyłek niemowlaka ...?!!

Gość Matko i corko!!!
o_O

Gość mn mn m n
no prosze są wariatki

Gość jcvghbjn
gimgówno siedzi od rana i wymysla a wypad chodniczki potrzepac pomoc matce obiad ugotowac zakupy zrobic darmozjady jebane

Gość fddfsfdsdfs
Ja tylko strzyżę, a depiluję (woskiem) okolice bikini. Mój facet nie jet pedofilem, żeby podniecała go cipa jak u 8 latki ;)

Gość fddfsfdsdfs
Dodam, że NIGDY tzipa mi nie śmierdzi, tak jak tu nie raz dziewczyny piszą :D

Gość PołamanaSzesnastka;
jcvghbjn gimgówno siedzi od rana i wymysla a wypad chodniczki potrzepac pomoc matce obiad ugotowac zakupy zrobic darmozjady j**ane Sam jestes gównem i to społecznym- taka zakała społeczna, jakbys potrafił/a czytać to byś zrozumiał/a znaczenie słowa POŁAMANA. I moze sam spierdalaj chodniczki potrzepać, albo napisz oswiadczenie woli o pobraniu narzadów do przeszczepow- a następnie rzuć sie pod ciężarówke. Bedzie wiecej pozytku z ciebie, niz w formie obecnej.

Gość Czeresieńka z gałęzi
Ja nie golę. Jedynie latem przycinam trochę włoski i golę po bokach, jak mam iść na plażę. Mój facet nie jest pedofilem i nie zmusza mnie, bym goliła się tam i narażała na dostanie bakterii itd.

Gość rirrufhdhd
a nie możesz tego powiedzieć swojej babie zamiast pisać apele do nieznajomych kobiet, których krocza i tak nigdy nie zobaczysz? debil.

Gość gośćDRZEZ
SA ROZSADNE DZIEWCZYNY CO NIEGOLA-CIPY,NATURALNA-KOBIETA..POZATYM ZAROST NA CIPIE BARDZIEJ PODNIECA-FACETA,TAK SAMO ZAPACH.FACET JESTWZROKOWCEM TAKA NATURA,GOLA-PIPA-TRACI-WARTOSIC...ACO DO OKRESU NALEZY DBAC O CHIGIENE/JA I WIELE KOLEZANEK NIEGOLA.JADWIGA.