Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

DanaScuIIy

dlaczego jest tak mało kobiet ala DanaScuIIy?

Polecane posty

"Hehe może masz za wysokie wymagania? " Nie wiem, widzę po kolegach że bardziej woleliby jakieś młode, chude, długonogie modelki, a Dana takową nie była, więc przynajmniej pod względem wyglądu nie mam jakiś wygórowanych wymagań.

No ale niby gdzie miałbym taką znaleźć - na studiach znalazłem dużo inteligentnych dziewczyn, ale one były zupełnie zdemoralizowane i bardziej męskie niż niejeden facet :o

ale powiedz mi jak się robi identyczny nick, bo chyba to nie jest sprawa hasła, bo u mnie jest stopka. Może być na priv.

Gość oj dana dana
Dana byla projektem, takie kobiety nie istnieja, przeciez to aktorka:O

"ale powiedz mi jak się robi identyczny nick, bo chyba to nie jest sprawa hasła, bo u mnie jest stopka. Może być na priv." Słuchaj, z tego co widzę to nie jesteś ani inteligentna ani nie masz klasy, więc używając takiego a nie innego nicka wprowadzasz klientów w błąd :o

Gość ajm noł login
to nie identyczny nick, podszyw ma i i tylko duzymi literami pisane 🖐️

Gość ajm noł login
ta bez stopki to podszyw - SCUiiY

Gość oj dana dana
a mnie interesuje dlaczego facet ma kobiecy nick?

Gość oj dana dana
"Gillian Anderson to aktorka" no oczywiscie, i gra postac Dany Scully, postac ktora wymyslil sobie jakis facet i napisal scenariusz, kazde jej zachowanie jest wyrezyserowane, jest to fantazja jakiegos faceta, takie babka nie istnieje, przyjmij to do wiadomosci i zacznij doceniac i zauwazac realne kobiety, bo zostaniesz prawiczkiem.

"jest to fantazja jakiegos faceta, takie babka nie istnieje, przyjmij to do wiadomosci i zacznij doceniac i zauwazac realne kobiety" a niby dlaczego taka miałaby nie istnieć? :o coś mi się wydaje, że chcesz mi sprzedać wybrakowany towar wmawiając mi, że lepszego nie ma :o

ajm noł login - dzieki załapałam po czasie, no bo jak szanowny kolega zauważył, inteligencją nie grzeszę... :) co do klasy, to on tez jej posiada niewiele, i nie sadzę żeby jakakolwiek kobieta, która to coś posiada, zwróciła na niego uwagę.

Gość MiękkaWata
No bo jest nieprzeciętna. Zarówno, pod względem umysłu, jak i powierzchowności.