Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lady Perpetua

Od dzisiaj wytapiam tłuszcz! Kto ze mną?

Polecane posty

Gość alexis joy
na czym będzie polegało wytapianie? dieta+ ćw? ja też potrzebuję niestety schudnąć :( :O

Gość alexis joy
czemu akurat do maja? :) ja muszę schudnąć do lipca .. i to dosyć dużo :( boję się że się szybko poddam, zawsze mam efekt jojo jeśli już schudnę ...;/ tagedia

Bo w maju ślub a to dobra motywacja do zrzucenia sadła ;) Możemy spróbować razem, pewnie się ktoś dołączy. Wsparcie w odchudzaniu to ważna rzecz :D

mój ślub w lipcu...:) także nie ma opcji, żebym nie schudła.. obecnie jeżdżę 5x w tyg rowerem po około 3h.. i staram się ograniczać jedzenie, ale najgorsze są weekendy :( zbyt wiele pokus

ważę 88kg;/ chcę wyglądać szczupło pozbyć się wszelakiego tłuszczu.. i mam nadzieję że biust też mi się zmniejszy bo jest dość duży (bo noszę E) myślę że tak do 60 kg ....

ja mam 164 cm :( :O tragedia... gdy mieszkałam sama byłam szczupła, no ale odkąd zamieszkałam z narzeczonym, jest teraz tak jak jest 😭

ja mogę od jutra:) w sumie dziś nie zjadłam dużo, (jogurt, 2 jabłka, sałatkę z kurczaka) więc moze być i dziś :) zamierzam dziś poskakać na skakance, i porobić brzuszki ( bo kiepska pogoda na rower) a ty jak tam? zażywasz jakieś "wspomagacze"?

No to super! Co do wspomagaczy to piję ocet jabłkowy. Wielu nie smakuje, a mi nawet nawet. Wieczorem wsiądę na stacjonarny, muzyczka na uszy i myślę że z godzinkę popedałuję :)

a myślałaś o diecie Dukana? ja się zastanawiałam, no ale nie wiem czy podołam... ja ze wspomagaczy to czerwoną herbatę zażywać zamierzam :)

Gość Saszaaaa
Przyłączam się do was dziewczyny!

od dukana się pochorowałam w zeszłym roku i po dwóch miesiącach schudłam 10 kg ale wyniki fatalne wiec nie zdecyduję się po raz drugi. Najlepsza dieta MŻ :)

Gość Saszaaaa
Startuje z 84,5 - 15 kilo to minimum. Tak jak koleżanka preferuje diete MŻ.

a używasz może pasa neoprenowego? słyszałam o nim same dobre rzeczy :) i niedawno sobie taki zamówiłam na allegro :)

Gość Saszaaaa
Już myślalam, że nie jestem tu mile widziana :PP

o no to nie ciekawie z tym dukanem,.. w takim razie MŻ, no i eliminacja słodyczy, fast foodów, lodów, napojów słodkich (chociaż i tak nie pijam takich) no i zero jedzenia po 19 :) i mam nadzieje, że będzie dobrze :) 3mam za Was jak i za siebie kciuki:) !!

pas nie jest drogi, bo z przesyłką zapłaciłam 30zł, będę informować o postępach :D ile macie lat? czym się zajmujecie? ja właśnie zaczęłam pracę, mam 24 lata :)

Gość kurcze bym sie przylaczyla,ale
ale startuje z innej wagi.63 a chce 55 wzrost 166 juz schudlam kilka kg. jem mniej,biore witaminy i wicej sie ruszam.w miesiac zeszly mi ok 4 kg. a i cwicze codziennie,robie brzuszki cwiczenia na biodra

kurcze bym sie przylaczyla,ale --- zazdroszczę takiej wagi ... wręcz o takiej mi się marzy... witajcie dziewczyny ! 🌻