Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Karol-ekek

Książki Do Technikum Hotelarskiego ?

Polecane posty

Witam was, idę po wakacjach do 1 klasy technikum Hotelarskiego i chciał bym mieć już zeszyty, możecie mi napisać jakie są przedmioty w tym technikum w klasie 1 ? Wszystkie jakie tylko są, łącznie z wf itp... (Zawodowe Też) Czy Etyka i Wychowanie w Rodzinie są obowiązkowe ? i czy trzeba do nich mieć zeszyt i jakiś podręcznik ? I jak możecie to od razu napiszcie czy w linie czy w kratkę trzeba zeszyt do poszczególnego przedmiotu. CZY W KAŻDYM TECHNIKUM HOTELARSKIM SĄ TE SAME PRZEDMIOTY ZAWODOWE ?

w pierwszej klasie jest nieduzo przedmiotów zawodowych. Ekonomia, zajęcia praktyczne, obsługa informatyczna, technologia informacyjna. Schody zaczynają sie dopiero w drugiej klasie. Oprócz tych zawodowych to polski, 2 języki obce, matematyka, chemia, fizyka, biologia, geografia, w-f, historia, itp... Etyka i wychowanie do życia w rodzinie nie są obowiązkowe.

zeszyty teraz? ja w Twoim zaopatrywałam się we wrześniu po wszystkich lekcjach organizacyjnych, na których wszystkiego się dowiesz, i o książkach i o zeszytach.

W innych tematach pisałeś, że kończysz technikum hotelarskie, a teraz zaczynasz?