Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mmmała

Ksiązki, które możecie polecić!

Polecane posty

Witajcie! W swoim wolnym czasie chętnie czytam. Przyznam, że lubię współczesne książki. Z największą przyjemnością pochłaniam kryminały, a w szczególności Cobena. Lubię również romanse i książki oparte na faktach, takie jak " Biała masajka" czy "Kwiat pustyni". Dajciee mi proszę kilka dobrych propozycji, które mogłyby mnie zainteresować :)

Zakazana żona Uwięziona w Teheranie Dżihad - islamski atak na Amerykę Dalsze losy Białej Masajki Tylko razem z córką Mój pan i władca Fatwa 9 część pożądania Arabska żona Księżycowa klatka Tysiąc wspaniałych słońc Córka nomadów Okaleczona Spalona żywcem Oszpecona

Gość zielono mi i cos tam...
''buszujący w zbozu'' ''smetarz dla zwierzakow'' ''zielona mila'' ''wielki marsz'' ''weronika postanawia umrzec'' ''najdluzsza noc''

Gość szzz
książki z seri 'seria z miotłą', duzo ich tam jest

O, super! Dużo propozycji, kilka z nich już czytałam, ale wiele bardzo chętnie przeczytam! Dziękuję :)

Gość zuzizak
Daniel Trussoni "Angelologia" nie będziesz chciała, by się skończyła

Gość Najlepiej by było
"Geisha" moja ulubiona książka :)

Gość zajhhhawkka
Moje skradzione życie

Gość Karioka1111
Ja polecam Jodi Picoult (wszystkie są bardzo ciekawe), Tess Gerritsen, Eric-Emmanuel Schmitt, literaturę skandynawską jeśli lubisz kryminały np. Henning Mankell;-)))

Gość A ja wolę dawne czasy :
Pride and prejudice J.AUSTEN North and south E.GASKELL

Z lekkich romansów powinna Ci przypaść do gustu "Bestia" Alex Flinn. Wątek z wilkołakiem, poszukiwanie sensu życia i bądź co bądź romantyczne uczucie sprawiają, że trudno się oderwać od tej książki;-)

Gość Czytalska
Jeśli lubisz akcję i seks w jednym mogę polecić serię Keri Arthur - Zew nocy. Niezobowiązująca rozrywkowa literatura, która na pewno CI się nie znudzi. Ukazały się już dwie książki z tego cyklu - "Wschodzący księżyc" i "Całując grzech". Niebawem ma się chyba ukazać trzecia część.