Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KatarzynaLenar

Wawel z piasku na Copacabanie:)

Polecane posty

Gość KatarzynaLenar

Witam was drogie dziewczyny i cenne panie. Jakiś czas temu będąc bezrobotną dziewczyną- z nadmiaru czasu zaczęłam śledzić internetowe konkursy - jako beztroski bezrobotny miałam wszak dużo czasu.Kreatywność ma nie zna granic, zatem nie myśląc wiele, bądź bardzo wiele myśląc - pozamieszczałam różne fantazyjne notki na różnych konkursowych portalach - wiele z tych konkursów namiętnie śledziłam, pomstując za każdym razem gdy jaki chłop bądź jaka baba - wygrywali zamiast mnie. W końcu obraziłam się na wszystkie konkursy i dałam sobie z nimi spokój... Ale jeden mały konkurs nie zapomniał o mnie, chociaż przypomniał mi o sobie w ostatnich chwili - bo wczoraj - a kończy się on jutro!Konkurs organizowany jest przez piwko Redds które to postanowiło zaspokoić jedną jedyną ciekawość. Moja "ciekawość" dostała się do pierwszej "dziesiątki" spośród 6 tys wpisów - a jej treść jest następująca. Mnie i moją siostrę od zawsze ciekawiło ilu Brazylijczyków zgodziłoby się pomóc nam w budowie 2-metrowego zamku z piasku na Copacabanie:) Zatem drogie dziewczyny i cenne panie - pomożecie mi i zagłosujecie na moją ciekawość?Co wam szkodzi? Mam czas tylko do jutra do 13.00, a o tym że się dostałam do pierwszej 10 dowiedziałam się wczoraj, dlatego szukam głosów gdzie tylko mogę:)

Gość ale gdzie mam zagłosowac
podaj jakas strone albo cos...