Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milennciaaaaaaaaaa

przyznac sie chłopakowi, ze zdradziłam go z murzynem?

Polecane posty

Gość milennciaaaaaaaaaa

nie wiem co mi odbło byłam na imprezie z koleżankami piłyśmy piwo potem wódke byli znami chłopaki niedaleko pracuja kolo mnie na hurtowni w leeds sa z senegalu czy hiszpani jaos tak w kazdym razie impra byla supcio no i w koncu wyladowalam z jednym z nich w lozku j chlopak przyjezdza jutroon jezdzi ciezarowka buduje dla mnie i dla dziecka dom pod londynem dziecko nie jest jego ale on pokochal maciusia bardzo i mnie tez i mi dzis okropnie sie czuje nie wiem czy mu powiedziec ja bardzo jego kocham

Gość tak tak wiem wiem
on ciebie równiez kocha :)

Gość Karlolina Ogóreczek
nie rob tego, ja swojego tez zdradzilam z murzynem w tamtym roku, tez bylam pijana, jemu to nic nie pomoże a tobie tylko zaszkodzi

Gość mfms,
Karlolina Ogóreczek mylisz sie, jemu by to BARDZO pomogło, ale ty jesteś zbyt ograniczona by to zrozumieć

Gość ciocia dobra rada i porada
przyznaj się, jak cię kocha - wybaczy a przy okazji, zrób badania na HIV już był w W-wie jeden taki co miał powodzenie tylko zostawial dziewczynom mały prezent na całe życie

Gość ranyyy
hahah :D

Gość asdasdka
rozjebałbym Ci łeb szmato, opamiętaj się skoro masz dziecko i koleś Ci stawia dom za granica to powinnaś to kurwa uszanować, a nie szlajać się jak nastka po imprezach i szukać przygód z murzynami. Krótko. Myślisz, że koleś jest w tobie zakochany i buduje Ci dom to wszystko Ci wolno? Ahh.. jeden skok w bok i nic się nie stanie. I prędzej czy później sumienie cie zeżre i sama się przyznasz i znów kolejny cie wypierdoli a ty dalej się bedziesz suczyć z koleżankami po impresSskach. W łeb się pierdolnij ze trzy razy jak masz zamiar iść na impresSske z koleżankami. W sumie to koleżanki cie wydadzą i będzie po ptokach;] Sorka za wulgaryzmy, ale tak dociera lepiej do człowieka.