Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pamieciowyportretmordercy

co ja mam robić?

Polecane posty

kto mi pomoże? Nie wiem co ja mam robić dalej. Od 6 lat zastój spowodowany jedynie jednym gościem, który mnie NIENAWIDZIŁ wiecie i jest to gość z prawa jazdy, na które miałam se iść gdzie indziej ale wyszło co wyszło bo mnie oszukali i tyle. Co dalej? Hmmmm... i tyle :( Nie wiem co ja mam robić w MOJEJ sytuacji i tyle. Muszę drążyć swoje wiecie tak, żeby się nie dać nikomu. I tyle. Jednej rzeczy mi w zyciu zabrakło i taki koniec wiecie. Hmmm...nie wiem co tu napisać. Czy ja jestem sama sobie winna tej mojej sytuacji? Własciwie jedynie, że nie pozbawiono mnie praw obywtalskiech bo nikogo nie zabiłam, ale to mogą zrobić bo mam to w dupie i tyle. A co dalej? Jak mam się znaleźć wiecie w życiu po poniewieraniu mnie od 6 lat. Bo sędzina zabiła se teściową i ma się dobrze w pracy a ja nie umiałam nikogo zabić, no ale ja bym prawa obywatelskie straciła jak ten Kot. Wiecie co tu robić dalej? Tyle wam napiszę :( Naprawdę 15 lat miałam i ten sam rozum miałam. Nie można mi było powiedzieć o WŁOSACH INDIAN? Ja ciągle słyszałam tylko włosy i włosy. Włosy indian i nie po mnie a tak? No to wiecie miałam tę rodzinę czy nie? Bo tak - rodowód jakiś mialam, ale to było bez sensu. Co dalej? Nie wiem. Po co mi były te studia? Żeby się mną rodzice mną dorobili. Życzę im bardzo żle i tyle. Hmmm... co dalej? Jak tu uważać na tę Zaklinę? 22 letnia 2 krotna morderczyni zmówiona na mnie z prawem jazdy za papieros, uciekinierka ze szkoły, dziecko z Arabem z Niemczech, praca w ogrodnictwie - dane osobowe, brak - osoba kontaktowa w polsce wysyłająca do rpacy - Agnieszka Śmieszka po firmie amazon praca. Nazwa przedsiębiorstwa w Niemczech bla bla bla - wiecie bo nie mam papierów a to chyba jest prawo do zabójstwa? Nie wiem. Ona ma dziecko ta Żaklina, ale będa próbowały mnie zabić w Nimeczech. To w razie jak dam ja na policję, że mnie prześladuje w necie i prawdopodobnie chce mnie zabić na terytorium Niemiec hmmmm... no wiecie ja policjantką nie jestem. Co tu robić? Trzyma z dzieciatym księdzem mordercą, parafia św. brata Alberta Chmielowskiego -jak to ograć. Hmmmm. Mam nad czym myśleć. :(

Wiecie ja musze tak robić żeby dostać podatek czyli stanąc po stronie pracodawcy trzeba, tego pierwszego. Bo stoję po stronie brata i go blokuje Holendrom. No to juz nie stoję. Ale jak go zabiją SWOI to będzie na mnie i tyle. Bo nie poszedł na policję, a Polaki się zmawiają, co tu robić? Też się zmawiać? Takie rzeczy to są. Zabiją go patrzcie będą mieć spokój. No to jeszcze mu zostaje - JAK MNIE - paszport robić bo się straci i tyle. Hmmm... no tak to wygląda. Tak powinien zrobić bo co tu robić. Ja to samo. No wiecie ja przewiduję jeszcze rok takiego życia i koniec. On ma normalne życie , a ja? Wiecie co tam może być na mnie - nic. Po co się zadawał z Iwonką - miał stać o biuro. Jak go zabiją to przez nią. Albo nie wiem... no ale przegra z nią. Biznes is biznes ,nie? Żeby nic nie było na mnie. Bo to jest tylko 1 osoba która cała rodzinnę wyrżnęła że ja nic od roku nie umiem osiągnąć. Ta Zaklina też jest niezła, ale na razie 22 i nic oprócz zabijania. A Iwonka jest po ślubie, studiach, poronieniu. No niezłe. A ta tylko dziecko ma zdrowe w Polsce. Hmmm ... poilicja jest po stronie Iwonki , wszystko. Co mam robić? POMÓZCIE!!!

Nkogo nie zabił, przegra z Iwonką. Jego matka... nawet jakby coś - 4 ludzi może kropnąć? Wątpię. Plus 3 wisielców. Obliczam czy dam radę. 3 wisielców i Janina. No to 4 ludzi na iwonke w Holandii, ona 4 trupy hmmm...powinni mi płacic, nie? niezła Ania Shirley. Będą mi płacić czy nie?

Iwonka wyszła za mąż za ginekologa, który jest po stronie. Żaklina ma faceta Holendra - nie bez sensu na mnie. Ona ma faceta PŁATNEGO MORDERCĘ. Bo ten Haki chciał być płatnym mordercą, ale dostał ogrodnictwo. Holender - Haki - pasuje. Wszystko zostaje. jedzie na 2 fronty, ale tak mnie nie wykończy. Tylko petem mnie można wykończyć, ale to mogę coś tam coś tam... że zawsze pet a ja nie palę to zaczyna być nudne. Zostaje 2 magazyn i ta lesba holenderska co chciała dziecko z bratem i nic z tego PRZEZE MNIE. No to przez nia nic nie dostanę bo nie stoję o kierowców. Stoję. To muszę to udowodnić. Jak żywa dojadę, nie? A czy dojadę to nie wiem, przez to się tak spieszę i tyle :( Jak ślimak... :(

Wiecie lesba miała wpisać prawdę - tylko tyle. Ze miałam złe ubranie. A ona wpisała zagrożenie pożarowe. Mam nadzieję, że dostanie magazyn ze sznurkiem - tak jej życzę i się na nim powiesi jak Lepper bo na pewno miały być magazyny spozywcze a przez nią są jakies bzety bo się nie umieją jej pozbyc - taki magazyn - tam miały być CIUCHY się dowiem - nie przetwory spożywcze. Ciuchy na magazynie? Głupia i tyle. Ona myśli, że ja stoję o klajdy - no musiałam kupować na NORWAY - ona chyba lubi tę NORWAY i ją zna i tyle. A mnie nie lubi, ale mogę byc bo nikt nie chcę sznurka, a firma? Eee coś oni wiecie wszyscy kręcą. No to do Niemiec mi zostaje jechać czy pisać do urzędnika. Jej niemiecka firma nie obchodzi, ale tamta dzwoniła z tej stałej pracy - kurde tak się wkopałam w tę Holandię, ale już jestem wykopana, w sumie nie miało mnie tam być , co racja to racja, ale wiecie ja się sama domyślam tego wszystkiego. ANI SŁOWA NORMALNIE - to się dobrze nie skończy - nie, nie , nie - to jak koszmar o Analizie wiecie :(

I wiecie teraz powinnam mieć z papier z pomidorów za co ja wyleciałam. Dla mnie że nie paliłam i nie dało się mnie petem wylać wiecie. Ja tak będę mówić, dalej był pet w aucie, ale ... nie miałam prawka, nie miał mnie kto wozić... i tyle :( No co ja mam robić. Zostaje amazon Z POŻAREM, i ogrodnictwo - tam już na pewno padnie bo lubi kwiatki bo widać, te książki tyle ile... i błąd i tyle. Ksiązki i koniec. Bo ważniejsze. Takie życie.

Wiecie - tu chodzi o to, że jedna baba bardzo by mi świniła gdybym szukała czegoś w pracy lepszej w Polsce. Hmmm... takie zero. I tak musiałam iśc do szkoły lub nic. Dziś to widzę. Kiedyś nie - zalezy co dalej rzeczywiście, ale... tak to miało wyglądać? No gdybym nie robiła doktoratu, nie taki... i tyle. Ja miałam być sobie geologiem. Tego żałuję. Nawet po tej średniej ogrodniczej mogłam być geologiem. Hmmm... i tak będę wyjeżdżać z Polski i Polskę rozwalać za moją tragedię. I co dalej? No bo w szkole coś mi powinni dać albo mnie puścić w 2005. Reszta bez sensu. Bo ja chciałam mieć doktorat i dlatego nie. Bo w sumie pozostawał wyjazd i ja bym coś znalazła. I TAK UCZYŁAM ANGIELSKIEGO o co im szło? Po prostu godziny, kasa na życie. OBY SIĘ WSZYSCY TU WYPALILI - ten dyrektor szkoły ŚREDNIEJ, to prawo jazdy, ten św Józef też. Tacy są. CHORZY UMYSŁOWO I TYLE. 6 lat do kitu, brak środków do życia BO NIE DOCENIŁAM ŻE ZAROBIŁAM. A słuchajcie życie to chyba coś najcenniejszego bo to są sami mordercy - a jakby mnie tak ktoś przez nich pacnął? Czy oni są normalni? I wiecie - no to w końcu miałam to zwolnienie dyscyplinarne czy nie, miałam tę ocenę negatywną pracy czy nie. Bo ja się kierowałam do podstawówki, a czemu zostałam w dwóch średnich? No wiecie bez samochodu 34 godziny w szkołach? Przestańcie. To ile godzin w jeden dzień. No to może jedyny błąd, że nie zostałam na 18 godzinach i tyle. Ale cały rok wcześniej jechałam na 18 godzinach. Jednak tylko to mnie mogło ratować. W SUMIE - 16 godzin następny rok. Tak po mnie do dziś. 4 lata do kitu. W tym nic więcej nie ma i tyle :(

Wiecie - nawet gdyby coś było teraz do kuratorium iść po 6 latach??? Po 9 bo 3 dalsze lata. ŻE CO??? Że robić dyplomowanie? Ja mam 35 lat, czy to nie powinno się skończyć czyimś więzieniem wszystko. Tak z 10 lat bo pół roku to kpina. Bo o co mi znowu chodzi - wiecie ojciec mojego ojca popełnił samobójstwo. I czemu wtedy? - no bo jak oni z nim wyglądali - ta rodzina nie zrobiła sobie paszportów amerykańskich i nie wyjechała. Bo czemu oni nie? Dopiero OBRZEZANY NA NICH mój ojciec załatwił im passy USA a wcześniej? Bo wiecie mnie już ci Niemcy BOKIEM WYCHODZĄ - już co jak co ale dziecku ANGIELKI nie należy się paszport amerykański? Niemcom. Ale jakim? Dzieciom samobójcy na magazynie ze SZNURKIEM!!! Jeszcze z jedzeniem. No nie wiecie... mnie to uwłacza. I ja mam tam jechać i przez nienawiść i zawiść Polaków zapierdalać tam na dole jak OSTATNIA KRETYNKA - okradziona i w ogóle :( No wiecie co - to juz lepsza Holandia. A oni ŁASKAWIE będa sie za moimi plecami dowiadywać jak sie zachwouję i czy sie poprawiłam bo ... bo co? Bo chca mi pomóc? Tak uważacie? Bo wiecie - gdzie ja mam jechać. Może ktoś potrzebuje do lotów kosmicznych i taka prawda :(

Wiecie kiedy ja dostałam paszport NIEMIECKI? jak miałam 23 lata - no 22 czy 21. NA STUDIACH. I co ja miałam z nim zrobić? Bo wiecie ten paszport mnie zeżarł - to fakt, ale CO JA MIAŁAM Z NIM WTEDY ZROBIĆ? Nie mógł być on jak miałam 10 lat, 15. Nie mógł? Dlaczego niby? O USA nie wspomnę. Bo to podstawa przecież - każdy widzi... ile w Niemczech Zydów zamieszkuje obecnie :(

Wiecie czemu ja tak pózno paszport dostałam - to miałam go już nie dostać. Bo TAK WAŻNA JEST W NIEMCZECH NIEMIECKA MATURA wyobraźcie sobie, że paszport dostałam ... NA STUDIACH - po 2 roku czy na 3 roku. No TRAGEDIA. Nie że jesteś obywatelką danego państwa poprzez tam rózne np. historyczne naleciałości tylko tak lub nie PRZEZ SZKOŁĘ. No to słuchajcie to wybaczcie ale to jest myślenie OPĘTAŃCA UMYSŁOWEGO. On ten mój ojciec miał sobie znaleźć żonę w szkole ZAWODOWEJ i w wieku 20 lat wstąpić W SZCZĘŚLIWY oraz TRWAŁY związek małzeński zakończony 5 przyszłych magazynierów niemieckich. A co on zrobił i dlaczego? Bo wiecie zamiast tej matury na śmierci ojca zdanej MIAŁ IŚĆ SIEDZIEĆ za niego pół roku i byłoby OK i matury by nie dostał, a tak dostał bo ojciec mu się powiesił bo by przez niego matury nie zdał za ten sznurek bo posłali go do liceum NA PEWNO na maturę, dostaną magazyn spożywczy nie musi sie żenić OD RAZU, po czasie. I dostali sznurek i się przez tego Otto powiesił i jego maturę wiecie. I to miała wiedzieć moja matka i słuchajcie OTTO ZA OJCA SIEDZI. Ale cóz... :( Bo wiecie czemu ona stała o policję? To wszystko było podejrzane dla ludzie - Z TAKICH RZECZY właśnie. Z tego :( No dyrka w szkole też była podejrzana - nie umieli jej złapać na handlu narkotykami, ale dyrki nie da bo wszyscy wiedzieli że brygidka była. A Otto? Czy one coś wiedziały Z SENSEM o Otto te lesby? Co wy :( I dlatego taki koniec BO BY NAWET TEGO SZNURKA NIE PODPALIŁY a co dopiero się powiesiły przez taką tam... ale Otto był po studiach - bez szans. LEŚNIK!!! Tak myślały wieszając się, dzieci powiesiły - wszystko o wykształcenie. No to wiecie - ja miałam ZAPOMNIEĆ O STUDIACH. I nie miałam takich myśli - archeologia to sami rozumiecie kasa musi być, a teraz? I do dziś marzy mi się konto z pieniędzmi - ja je pobieram i żyje a takie coś jak ja mam? Ani rodziny :( Eeeee :( POLSKA DO DIABŁA I TYLE :(

Wiecie gdybyście z taką matką jak moja musieli mieszkać 35 lat w okolicy GDZIE KAŻDY NA MNIE!!! KAŻDY!!! małe dziecko, starzec i Zaklina to naprawdę marzylibyście JEDYNIE, żeby sie stąd wynieśc, ale NIE, NIE , NIEEE. CZEMU DO JASNEJ CHOLERY? Co tu jest, że ta moja matka się tu przykleiła jakby nie wiem... coś z głową miała. Jej historia? Ona jest podrzucona. Ona jest RÓWNYM DEKLEM JAK TEN MÓJ OJCIEC I TYLE :( Wszystkiego mi zawiści. Ona mi miała te passy wytłumaczyć i to wszystko. I patrzcie - bo o co mi chodzi - całe zycie mi zawraca dupę ZMARŁA BABCIĄ - swoją matką. Łazi i mędzi - CO BY BABCIA ZROBIŁA NA JEJ MIEJSCU - moja NIBY a jej matka TEŻ NIBY - domniemana i tyle. A nie wiem - zniosłaby jajo wiecie i tyle :( No cholera mówię wam życie to jest OBŁĘD. OBŁĘD i koniec. Nie dam się i tyle :( Moja babcia w grobie - to jest moje życie. Ja dziś nawet słuchajcie szłam przez cmentarz - tu taki grób, tu siaki. Ci moi rodzice - chemia mi mówią - aaa to tam - ale rodzina - z takiego grobu jak moja matka nie być przedsiębiorcą pogrzebowym. No co wy... a np. co miał robić mój MORALNY brat po smierci SAMOBÓJCZEJ jego matki. Bo przecież on by oszalał jakby nie te kwiatki - jak mogę być ogrodniczką bez kwiatków. Ale wiecie - on tak - śpi do 12.00 albo do 13.00 , przejdzie się trochę, pierdnie na to, i idzie se pojeść - ja bym też inaczej nie mogła żyć, a wygląda jakby nie wiadomo co tam robił. Choć tam wózek pchał, nic mu nie powiem. No to mu uratowałam życie i niech pilnuje dziecka Haki - którego mi powie? Nie wiem. Jakiegoś tam. W Polsce - bo te lesby straszne. Inne ma pewnie z Niemkami po cichu - na niego. Z księdzem - romans, dziecko to chyba ale romans, a dziecko z zakonnicą na Żakline. A po co ja żyję się dowiem? Na kasę ojca. Zeby ojciec mógł zarobić, a teraz chcę emeryturę. Bo wiecie - bez szwanku na zdrowiu psychicznym sie nie obeszło. A DZIWICIE SIĘ? :(