Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Władca Czasu

Brak powodzenia 0_o ?

Polecane posty

Gość fufla
Tylko że może to wszystko oznacza że nie musisz się zmieniać bo tak naprawdę gówniarz jesteś, co to jest 21 lat i kto w tym wieku myśli o poważnym związku? Po prostu nie znalazłeś tej która Ci podpasuje, może za mało ludzi poznajesz, nie masz bajery, czasami tak jest że widzisz człowieka, jak się zachowuje i pyk! zakochujesz się, nawet nie wiesz dlaczego Z drugiej strony wychodzić z każdego związku bez absolutnej refleksji nad własną osobą? Nie wierze że w każdym związku było bosko a potem nagle dziewczyna się tobą nudziła i szła w długą.

Gość moim zdaniem skr
to masz zbyt wysokie o sobie mniemanie. I to odstrasza laski.

Gość z jakiego województwa jesteś??
z jakiego województwa jesteś??

Gość Evvvvva
Nie wiem w jakim towarzystwie ty sie obracasz ze twoje znajome spotykają sie z dresami. Mam na roku prawie setke dziewczyn, wiadomo ze chcąc nie chcąc widzę z kim sie spotykają i nie przypominam sobie zeby jakakolwiek zadawala sie z dresami czy patologią Nie wiem czy zadajesz sie z margnesem społecznym na codzien ze masz takie zaburzone spostrzezenia czy probujesz sam siebie przekonac ze to z kobietami jest cos nie tak a nie z tobą ze zadna cie nie chce Moze zamiast szukac winnych swojego losu i wymieniac cechy jak to rzekomo nie jestes przystojny, kulturalny i inteligentny pora zastanowic sie co z tobą jest nie tak? Bo takie gadanie ze jestem wyjątkowy/a i nikt tego nie docenia jest zenujace zarowno w kobiecym jak i meskim wydaniu. Rzadko se zdarza zeby naprawde fajnymi ludzmi nikt sie nie zainteresował

Gość Władca Czasu
Nie chcesz to nie musisz wierzyć ;p Oczywiście że nie wszystkie bo te porządne są pozajmowane, a z dresem chodzi mi o archetyp zachowania, bo ktoś kto nie nosi dresu może się tak zachowywać. A fakt jest taki że nie są zainteresowane albo po krótkim czasie idą sobie, Tak jak moja była Twierdziła że mnie kocha tak że ślepy by zauważył, a dzień później jej się odwidziało i poszła w siną dal. No wydawała się normalna ale pozory mylą.

Gość 45345345
powiedz z czym masz konkretnie problem ? czy zwracasz z początku uwagę dziewczyn ,a później Cię zostawiają ? czy może po prostu nie zwracasz ich uwagi ?

Gość Evvvvvva
w dalszym ciagu uparcie twierdzisz ze to wina kobiet ze nie są tobą zainteresowane? Z takm nastawieniem to za 10 lat załozysz taki sam temat Bo z kazdym twoim nastepnym postem utwierdzam sie w opini ze masz sie za swietną partię dla kazdej dziewczyny w zycie pokazuje ze niestety nie ma w tobie nic interesującego albo masz cechy charakteru/zachowania ktore skutecznie odstraszają ewentualne kandydatki. A ty nie potrafsz albo nie chcesz tego dostrzec bo gryize sie to z twoją próżnoscią