Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marta_dds

pierwszy raz i obawy natury estetycznej

Polecane posty

Gość marta_dds

Hej :) planujemy z chłopakiem pierwszy raz, on bardzo nalega ale ja mam pewien problem, mianowicie niecierpię swoich stóp... :/:/ w szkole mam wf na basenie i boję się, że załapałam jakieś zarazki bo bardzo zgrubiała mi skóra na podeszwach stóp i paznokcie są takie "stare" :/ próbowałam tego sztyftu nelner z reklam ale nic nie dało. Maciek (mój chłopak|) bardzo nalega na ten pierwszy raz, ale po prostu się wstydzę tak przed nim pokazać...

No to mu powiesz, zeby, podczas pierwszego razu, nie lizal Twoich paluszkow noznych ... i po klopocie.

Gość mietek_podnietek
No tak, nie dopuszczaj go do swoich "nożnych paluszków" tylko zajmij sie jego ręcznym paluszkiem ;)

Gość martko..
to chcecie się pieprzyc a on nie widział Cię nago? Z paznokciami przejdź się do lekarza, jest takie schorzenie paznokci, które może prowadzić do zabiegowego leczenia, moja siostra tak miała. Aby było Ci dobrze musisz niestety najpierw zaakceptować te paznokcie..chociaż skoro to pierwszy raz to bez znaczenia, bo i tak nie bedziesz miała orgazmu i skończycie po 5 minutach, a maćkowi poradź aby zwalił z kilka razy konia przed seksem to może wytrzyma te 10 minut :)

Gość na pewno śmierdzą te
stopy

Gość nie martw sie o stopy
lepiej martw się by nie było wtopy

Gość szzz
paznokcie na ten pierwszy raz mozesz pomalowac lakierem, co to pięt to przez jakis czas mocz je co wieczór w gorącej wodzie,rób peelingi, ścieraj pumeksem lub tarką, potem smaruj kremem i ciepłe skarpety na noc.

Gość gość
Ja lubie jak moja cipka zakłada pończochy i buty erotyczne i oprócz tego jest cała goła.

Gość gość
Dobrym wyjściem z sytuacji moga byc frotowe skarpety takie pod kolana ( powiedz że masz problemy z krązeniem i potrzebujesz tych skarpet). :)