Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezrobotnaaaaaaaaa

jak ja mam znaleźć prace?!! jak jej nie ma,, pomocy

Polecane posty

Gość bezrobotnaaaaaaaaa

moze ktos mi pomoze znaleźć prace w ostródzie lub olstzynie? pomocy, dostałam sie na studia i chciałabym moc zarabiac na nie sama ..

Gość bezrobotnaaaaaaaaa
?

Gość djytjhdfhrgfg
jak nie masz znajomosci to mozesz zostać prostytutką,ja naszczescie znalazlam cos dosc dobrze platnego po znajomosci

Gość przejdź się po galeriach
i pasażach handlowych, tam częśto wiszą ogłoszenia w typie: "przyjmę kelnerkę". Poza tym prasa lokalna, internet, no i własna inicjatywa czyli musisz sama zachodzić, pytać "dzień dobry, czy mogłabym zostawić moje cv".

Gość djytjhdfhrgfg
hahahah zostawić cv, pierdolenie takie, potem i tak nikt nie oddzwania, w krk jak znasz 2 jezyki obce i masz doswiadczenie to mozesz zostac kelnerką

Gość bezrobotnaaaaaaaaa
z ta prostytutka to moze cos dla Ciebie bo napewno nie dla mnie, co do tych galerii to chodze i zostawiam swoje cv ale nikt sie nie odzywa;/ juz pwooli trace siy, non stop internet i ogłoszenia i nic:(

Gość gregergreg
ee jak dlugo nosisz te cv?

Gość bezrobotnaaaaaaaaa
no własnie ku*wa wszedzie doswiadczenie Bóg wie jakie ale wynagrodzenie to szkoda gadac;/ mam 21 prawie lat, kilka miesiecy byłam za granicas i angielski znam ale co z tego jak nigdzie mnie nie chca;/

Gość bezrobotnaaaaaaaaa
od czerwca szukam pracy i nic

Gość po pierwsze zmienić
nastawienie. Praca zawsze jest. A czy płaca i warunk u kogoś tobie odpowiadają to co innego. Poza tym możesz wykonać pracę dla siebie nawet bez finasowego zysku. Jeśli masz czas. Wykonana praca nie znika, może przynieść zyski, może straty albo podnieść komfort lub umiejętności. Praca nie jest tym samym co pieniądz.

Gość przejdź się po galeriach
Tak się składa, że ja znalazłam w ten sposób moją pierwszą wakacyjną pracę i drugą - już na studiach. Nie poddawaj się. Bezrobocie nie jest już tak duże jak dawniej. Problemem w Polsce są dramatycznie niskie wynagrodzenia, ale nie brak miejsc pracy jako takich. Na pewno znajdziesz coś usługach itp. A próbowałaś np. w McDonaldzie i Biedronce itp. - standardowe studenckie prace.

Gość djytjhdfhrgfg
ale bezrobootna nie atakuj mnie od razu,sama twierdzisz że jest tak jak napisałam pracy nie ma, jak nie masz znajomosci na cv nikt nie odzywa się i można sobie setki zostawić :) wiec pewnie gdybym była zmuszona to znalazłabym sponsora, ja naszczęście mam prace ale dostałam ją po znajomosci

Gość bezrobotnaaaaaaaaa
jak zmxienic nastawienie? nastawienie mam na znalezienie pracy bo wszytsko kosztuje i na studia tez trzeba zarobic

Gość bezrobotnaaaaaaaaa
mam chłopaka wiec sponsor nie wchodzi w gre, poza tym sama nawet jkbym była to tez nie dałabym rady

Gość djytjhdfhrgfg
standardowe prace studenckie w biedronce haha i co student za takie coś ma się utrzymac ? a w dodatku zacharować się na smierc, jeszcze jak ktoś ma dzienne cieżkie studia, bardzo mądre polecić komus prace w biedronce a może jeszcze jako babcia klozetowa tez przyjmują

Gość bezrobotnaaaaaaaaa
no ale ciagle tylko wieksze wymagania? jak ja mam miec doswiadczenie jak nikt mi szansy na to bym je miała nie chce dac, głupia nie jestem tak jak i reszta i duzo rzeczy idzie sie nauczyc wiec o co chodzi? poz tym wybacz ale jestem uprzedzona do macdonalda i nie chce tam pracowac

Gość bezrobotnaaaaaaaaa
tak mi sie wydaje ze lepeij juz bym zrobiła konczac zawodówke i miałabym wieksze szanse na prace jak teraz po technikum ekonomicznym gdzie mma dyplom, no i co ja mam zrobic i za co zyc na swoim z chłopakiem:(

Gość bezrobotnaaaaaaaaa
la pupa odpierd.. sie

Gość bezrobotnaaaaaaaaa
moze ktos otrzebuje do pracy jako kelnerka czy praca biurowa w tych miejscowosciach?

Gość bezrobotnaaaaaaaaa
myslisz pupa ze to zabawne? nie wydaje mi sie

Gość bezrobotnaaaaaaaaa
bo ja nie wierze komus kto poleca mi seks z murzynkami za kase, rozumiesz juz?

Gość djytjhdfhrgfg
nie dziwie Ci sie ja też bym nie pracowala mc donald ani w biedronkach, szukałam też pracy i nie znalazłam do czasu gdy kolega mi nie załatwił, popytaj wsrod znajomych, może ktoś ze znajomych ma z kolei innego znajomego który gdzies pracuje poleci Cie i wtedy sie uda

Gość bezrobotnaaaaaaaaa
widzisz i tak było wsród znajomych i rodziny, niby jakies nadzieje i po czasdie sie okazywało ze jednak nie potzreerbuja;/

Gość djytjhdfhrgfg
no to przeczekaj ten okres, nie wiem czy rodzice Ci pomagają czy dostajesz od nich kase na zycie, ja dostawałam i jakos byłlo a nagle dostałam prace, widzisz rodzina mogła mnie zatrudnić bo mają firme a sa swiniami i nie zatrudnili a pomógł mi daleki znajomy

Gość bezrobotnaaaaaaaaa
eh nie pomoga chociz pewnie b chcieli ale wzieli kredyt na mieszkanie.. uwierz mi chyba lepeij jak sie pracuje z obcymi jak z rodzina

Gość djytjhdfhrgfg
też mi się wydaje ze lepiej sie pracuje z obcymi ale tam u rodziny miałam szanse na doświadczenie w swoim kierunku a teraz robie coś zupełnie innego, to masz cieżka sytuacje, ale widzisz w takiej sytuacji jak naprawde juz nie bedziesz za co miała życ to pojdziesz do takiego mc donald bo jakie inne wyjscie? skoro sponsoring nie wchodzi w gre?