Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomaranczowa spierdolinka

ej baby po jaka cholere wam ta nasza milosc nie mozecie dac po prostu sie bzykac

Polecane posty

:classic_cool: bo tak po prawdzie to chooy nas te wasze uczucia obchodza:classic_cool:

to zacznijcie myslec cipami:classic_cool:

czarna wrona Same sie pchacie na bagnet :o a potem płacz ze mnie nie kocha :D Wyluzujcie tu chodzi tylko o seks, nic wiecej :)

czasami tego mozgu jest tam nawet za duzo:classic_cool:

kinky reggae czarna wrona Same sie pchacie na bagnet a potem płacz ze mnie nie kocha same sie pchamy :O??z jakimi kobietami ty sie zdajesz:O🖐️)) Wyluzujcie tu chodzi tylko o seks, nic wiecej jesli obie strony nie maja nic przeciwko spotykaniu sie tylko na seks, to nic nikomu do tego, gorzej jak facet robi wszystko aby tylko kobiete przelecieć a potem głupie gadki, ze przeciez dla niego to tylko był sex :)

Gość erwyy6u
faceci wiąża się z kobietami tylko dla seksu?

pomaranczowa spierdolinka czasami tego mozgu jest tam nawet za duzo gdzie w cipie??:D:P nigdy nic takiego tam niezaobserwowałam 😴 ale moze tylko dla tego że nie potrafie sie odpowiednio schylic :P:P

Gość erwyy6u
boze co za prostacy :| wystarczy tylko cycki na wierzch wyciagnac i można z nimi zrobic co sie chce nadajecie sie tylko do zabawy

Gość Macius skarbie jedyny :(((
łatwiej mi dać dooopy niż się zakochać. miałam różnych kolesi dawali mi orgazmy ale miłosci żaden a samej tzipki to żaden by nie chciał faceci też pragna uczuc uwagi , troski, wsparcia i pisania smsów a po chhhooooj ja mam pisac smsy komus kto jest mi potrzebmny tylko na ruchanie? faceci jestescie beznadzijeni ;(

erwyy6u boze co za prostacy :| wystarczy tylko cycki na wierzch wyciagnac i można z nimi zrobic co sie chce nadajecie sie tylko do zabawy dokładnie :D:D ta rasa jest popaprana:classic_cool:🖐️

ide srac ze smiechu:classic_cool:

kinky reggae Kobiet to hipokrytki Tylko wam faceci w głowie i penisy w dupie ! o przepraszam 😴 tylko nie w doopie :P:P

Gość erwyy6u
kinky gdyby zawrocila ci w glowie dziewczyna i dalaby ci sie przeleciec po czy powiedzialaby ci wprost -fajnie bylo ale spierdalaj juz bo chce byc sama - jakbys sie poczul?

erwyy6u jego nie pytaj bo pewnie niezrozumie:) dla takiego typa takie laski -przelatywaczki to jest to co lubia :)

Gość erwyy6u
kinky widocznie nigdy ci na nikim nei zalezalo skoro takie głupoty pieprzysz albo ktoras dala ci tak w kosc ze teraz wszystkie traktujesz przedmiotowo, istnieje jeszcze jedna ewentualnosc - pieprzeniem głupot nadrabiasz swoje niedostatki w męskim ego i udajesz twardziela ;)

Gość wroniszcze moje drogie
kocham cie😘

Gość wroniszcze moje drogie
jezeli powiem to beda jaja:classic_cool:

Gość erwyy6u
kinky hehe jak bede trafiala na takich skurwieli jak ty to przy robieniu loda bede gryzła w chuja :)