Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość musze podjac decyzjon

internet bialystok- koba, vectra czy inny?

Polecane posty

ktory polecacie internet? macie w ktorej z tych firm? jaka macie predkosc i ile placicie?

podnosze:(

;/ up

Gość oliwiaaaaaaaaaaaaaaaa
ja mam w homenett, umowa podpisana 1,5 roku temu na 24 miechy, place 49zl i predkosci 2mb/sek, ale teraz patrze ze oferta jest lepsza wiec jak bede przedluzac w grudniu to za 40 zl bodajze bedzie 4mb/s ogolnie jestem zadowolona, czasem sa przerwy w dostawie ale niezadlugie. Raz tylko bylo tak ze caly dzien nie bylo neta, ale wtedy byl pozar w sasiednim budynku i cos sie zjaralo i musieli odlaczyc zeby naprawic... U mnie w bloku tylko vectra i homenett dziala, a ze vectra ma tylko pakiety z telefonem i zniechecili mnie swoja mega nachalną reklama to wybralam homenett.

a i dodam, ze mam w domu 2 kompy ktore korzystają z łacza poprzez router i dziala w miare sprawnie... chociaz teraz jak bede przedluzac to wezme chyba wieksza predkosc.

Gość nie macie kablówki
Multimedia w Białymstoku??? 12 mega za 30 zł :)

hehe wiesz, w bialymstoku to biale niedzwiedzie po ulicach biegaja, i nawet Plus nie ma zasięgu ;)))))) a tak na powaznie to nie slyszalam o tej firmie....

Gość nie macie kablówki
Multimedia to chyba druga co do wielkości kablówka w Polsce zaraz za UPC. Wydawało mi sie ze w kazdym miescie to jest :D

aż zaraz sprawdze

wpisywalam rozne ulice w zakladce"dostepnosc uslug" na stronie mulimedia, i niestety Chyba w ogole nie mają oferty skierowanej do bialegostoku ;P hehe moze myslą ze tu taka prowincja ze diabel mowi dobranoc a psy dupami szczekają ;)

Gość gość
Koba.pl najlepsza cena i najlepsza jakość usług :)

Gość riki32
Najlepiej zrobić sobie porównanie ofert różnych dostawców. Tutaj http://szybki-internet.bialan.pl/ jest gotowe zestawienie. Może komuś pomoże w wyborze. :)

Gość Wiola77i
Według mnie zdecydowanie Vectra, już miałam styczność z każdym i ostatecznie zostałam przy Vectra. Mają bardzo dobre pakiety na Internet z TV za niską cenę z tanią instalacją. Tak właśnie jestem tam już od 2 lat i nie planuję żadnych zmian ;)

Gość Wardak
Ja od 8 miesięcy w Elpos i jak narazie daje radę.

Gość Kegert
Potwierdzam Elpos internet i telewizja bez zastrzeżeń

Gość gość
elpos to gunwo

Gość gość
JAMBOX jest super. Można dowiedzieć się więcej u lokalnego operatora kablówki JAMBOX, albo dzwoniąc do lokalnego operatora lub do biura obsługi klienta. Ofertę ich zobaczycie sobie na stronie www.jambox.pl . Moim zdaniem jedna z lepszych kablówek. :)

ja korzystam z oferty firmy ELPOS. Moim zdaniem najlepsi z lokalnych dostawców 🙂 mam ich internet, tv i telefon. Net bez limitu danych, szybki i jak dotąd niezawodny 🙂 tv też śmiga jak trzeba. Plus za profesjonalną obsługę i niewygórowane ceny usług.