Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gptfddprdptrifm

Czy taki związek ma szanse ?

Polecane posty

Gość gptfddprdptrifm

Sprawa wygląda następująco jestem teraz już w związku z chłopakiem z którym miałam trzy dosyć erotyczne przygody ( nie było seksu ale było hot ) działo się to na domówkach pod wpływem alkoholu nie dużego ale coś jednak wypite mieliśmy. Ogólnie znamy się już długo ponieważ mamy tych samych przyjaciół. I Stwierdziliśmy że skoro takie sytuacje miały miejsce 3 razy to nie jest to przypadkiem i teraz jesteśmy razem ;> Dodam do tego że pierwszy raz mam taką sytujace z chłopakiem że był taki skok w bok zawsze byłam ułożona. . Choć jesteśmy dopiero ze sobą ponad tydzień to przez ten tydzień dużo się wydarzyło. I mam takie pytanie czy ten związek ma szanse ? Skoro tak naprawde zaczeliśmy od 'dupy strony ' można powiedzieć. I jak myślicie w takim związku bo jakimś okresie można iśc do łóżka ? Bo nie jestem z tych lasek łatwych choć wiem że już i tak dużo się wydarzyło. Ale myślałam że tak dać nam jeszcze 1-2 miesiące i zobaczyć jak to się potoczy. Co o tym sądzicie ?

Gość Michal_P...
a ile masz wgl lat ?

Gość Michal_P...
oo super po miesiacu do lozka haha ; ) to ja mam dziewczyne juz 2 lata ponad i ani razu nie poszlismy na calosc bo nie nalegam i to ona bedzie wiedziala kiedy bedzie ten moment odpowiedni a nie cos w stylu " jestesmy juz tyle i tyle czasu to musimy sie kochac bo nie wypada tego nie zrobic'' a z tego co pisalas to jednak jestes latwa bo dziewczyna szanujaca sie nie polazla by w te ''hot'' okazje z ''kolega''.

Gość gptfddprdptrifm
mam 17 lat To nie jest mój kolega tylko facet. Zresztą musisz być naprawdę cienko skoro przez 2 lata nic a nic :D

Gość supersupersuper
17 lat masz dziewczynko i masz faceta? to ile ten facet ma lat?30? bo jak Twoj rowiesnik to to jest Twoja sympatia a nie facet... "Facet" buahahaha