Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AsiaKasiaBasia

Blog "szafiarki"

Polecane posty

Gość AsiaKasiaBasia

Podajcie proszę link do bloga tej śmiesznej dziewczyny, która ubiera się jak wieśnieczka, a sądzi że jest "szafiarką". Był też taki śmieszny chłopak, pamiętacie...?

Gość barbarastraiszend
wieśniaczką to może jesteś ty, po co ci ten blog żeby się pośmiać z dziewczyny? jak chcesz to spójrz w lustro, ubaw po pachy gwarantowany :O

Gość basmdnassamsnmsam
wiecie tez sie zastanawiam czemu jej nie lubicie... ona jest wysoka mam chyba z 180 niektore stylizacje ma fajne ;) wiec dajcie spokoj

Gość AsiaKasiaBasia
Jest wysoka, szczupła - to są jej zalety. Ale na modzie to sie nie zna, sama robi z siebie pośmiewisko, a te jej "stylizacje" są żenujące ;p I tak - oglądam jej bloga po to, żeby się pośmiac :D

Gość barbarastraiszend
współczuję, że nie masz nic innego do roboty tylko oglądać ją dla zabawy. Każdy ubiera się w to co chce i sądzę że to strasznie durne i płytkie że was to tak bawi :o

Gość basmdnassamsnmsam
tak z tym sie zgodze poza tym ta jedna do ktorej wyslalam linka ta ruda byla w tv, w miedzy kuchnia a salonem chyba to to :p i tam mowila ze ja nie obchodza opinie ludzie...

Czasami przeglądam blogi modowe stwierdzam, że niektóre wydają mi się kreowane tylko po to żeby zrobić trochę krzyku wokół własnego "image", a inne mają coś do powiedzenia i pokazania i ich styl się wyróżnia, ma w sobie jakąś wyjątkowość i to się ceni. Fajnym blogiem z ostatnich jakie podglądam jest blog.stilago.pl, dziewczyna która to prowadzi fajnie pisze o modzie, stylu i ma coś do powiedzenia.

Gość fixx
ta ruda znów była w tv tym razem z dzien dobry tvn!