Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniela lat 22

Przyłapałam mamę na masturbacji!

Polecane posty

Gość aniela lat 22

To chyba jest jeszcze wstrętniejsze niż żebym ją zastała na seksie z ojcem, ale ostatnio wyszłam z domu na miasto, ale musiałam się wrócić i zapytać coś mamy, wchodzę do pokoju, a ta dogadza sobie wibratorem (!!), nawet nie wiedziałam że ona coś takiego posiada, jeszcze do tego jęczała ... nie zauważyła że ją widzę to kulturalnie się wyniosłam i do dziś mam ten obraz przed oczami

Gość Torere
a bateria alkaliczna ?

Gość lahg;ef
wiecie co nie ma bardziej popier**dolnego forum niż to, a ty autorze tematu przestać ściemniać bo się rzygać chce

Gość kolpapaa
ale masz fantazje erotyczne ty dzieciaku co założyłeś temat :D:D:D

Gość Torere
a tatuś gdzie ?

wiecie co nie ma bardziej popier**dolnego forum niż to, a ty autorze tematu przestać ściemniać bo się rzygać chce po.... nie po..... ale siedzisz i czytasz:O

Gość kafikanem
Czy mogłabyś to chmmm że tak to ujme nieco bardziej dokładnie opisać?:classic_cool:

Gość aniela lat 22
wkładała sobie ten wibrator do środka, a lewą ręką masowała sopie pierś

Gość aniela lat 22
tato w pracy a gdzie może być, ALE WSTYD baba mężata a jej seksu z ojcem nie starcza!!!

Gość lahg;ef
Nienawidzę was. Przez wasze głupie tematy stałam się głęboką rozerotyzowana i podniecona do głębi!

Gość aniela lat 22
no ale wiecie co, najgorsze że to nie fikcja a prawda, kobieta 50lat i robi takie rzeczy! Ona już w ogóle nie powinna się tym interesować po ukończeniu 48r.ż.

hahaa dobre. To chyba dziś taki dzień. Dziś ja byłam z chłopakiem w łazience i się myliśmy. (Rano przed pracą) No i mam sobie od tak weszła. Była pewna, że ja przed lusterkiem siedzę, bo mój chłopak zazwyczaj później wstaje. Ona wchodzi. A on nago stał tyłem do niej z wypiętym tyłkiem. (Miał stopę na wannie i ją wycierał. Szybko zamknęła drzwi i wróciła do siebie, bo było zrozumiałe. My zaczęliśmy się totalnie śmiać, a mój K. zaczął tańczyć i wymachiwać ptaszkiem. (HISTORIA PRAWDZIŁA Z 7:30 RANO) Przyjeżdza do mnie od 5 lat i pierwszy raz taka sytuacja się zdarzyła.

Gość gość
kolejne provo?:Dbo nie do wiary ze ktos moze wypisywac takie bzdury,uwazajac matke 50+ za gotowa do grobu,bo nie wypada:Oidz dziecinko zaloz beret,kiece po kostki i do kosciokla krzyzem sie uloz,i pros o wybaczenie,bo matka grzesznica:Djprd co za matoly tu siedza:Di wymyslaja bzdury..