Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kotolotka

Nowe Kolczyki :)

Polecane posty

hej :) na początek do Fuksji! w szoku jestem jak Ty się ze wszystkim wyrabiasz mając rodzinę na stanie :D Ja jak zacznę dłubać to ani ugotowane ani posprzątane... Pudełka piękne jednak znając swoje możliwości zabrało by mi to więcej czasu niż zawartość :D Calluna nie martw się ja też do młodzieży się już nie zaliczam, a i męża nie mam.. Mam za to mega czad konkubenta :D:D:D Quis witamy po półrocznej przerwie :D:D

Wiem, ale ja najstarsza i bezdzietna, zaczynam sie dziwnie czuc :P Tez mam mega czad konkubenta, ale wole mowic na niego inaczej :D Znalazlam lut! Czuje ze powroce w polowie stycznia (jesli mi umowe przedluza).

Kotolotko to połączenie dobrej organizacji i fajnych dzieci ;). Obiad robię raz na 2 dni, więc co drugi dzień mam luźną godzine, dwie. Starsza w przedszkolu, więc pół dnia z głowy, młodsza co prawda dopiero od września pójdzie, ale zdarza jej się przysnąć i ma wtedy też 1-2 godz wolne. Teraz małe już śpią, mąż wróci z pracy po 22, więc zdążyłam już skleić kolejną skrzynkę i czekam aż przeschnie by działać dalej i siedzę na kafe ;) :)

O matko, ja to zanim się zbiorę to już godzina :D a jak chłopaki idą spać w ciągu dnia to, aż żal nie pospać z nimi i tak przesypiamy pół życia :D:D:D za to nadrabiam w nocy bo siedzę do 2.. tyle, że potem śpimy do 11 i tak widzisz dzień za dniem :D Zdaje się, że mamy coś z niedzwiedzi i próbujemy zapaść w sen :D Callunka a ile masz jeśli można spytać? Ja za chwilę 28 ale jeszcze rocznikowo 27 :D;)

Niedlugo "chrystusowe" :) Hm. Staranne. Ale. RÓŻOWE :o Fuksja, dopiero zauwazylam choinke z szyszek. Sliczna. Szkoda, ze chyba masz kiepski aparat, to zabiera zdjeciom duzo uroku...

no takie miało być to co się będę kłócić :) ale czerwony i żółty też jest! mam coś bardziej w Twoim stylu ale nie wstawiam bo to w stylu jednej blogerki i nie chce być posądzona o plagiat ;)

Calluna no niestety mam kiepski aparat, który na dodatek przestaje działać :( a nowego nie wiem kiedy się dorobię. Choinka zrobiona jest aparatem z komórki, bo normalny odmówił na jakiś czas posłuszeństwa :(, teraz działa, ale robi brzydkie zdjęcia. I tak źle i tak niedobrze. Niestety za niecałe 2 mc stuknie mi trzydziecha, ale cóż ważne, że człowiek młody duchem ;) :D :P

kotolotka ostatnie dzieło w stylu mojej córki, która kocha róż (nie mylić z różowym :D )

No właśnie róż i różowy nie mylmy pojęć :D:D:D Callunka młode dziewcze jesteś aczkolwiek jeśli planujesz dzieci to zacznij nad tym myśleć bo im człowiek starszy tym cierpliwosci mniej :D Chociaż moja szwagierka ma 40 i rocznego bobasa a do tego jest przedszkolanką !!! jak dla mnie to już opcja nie do przyjęcia :D:D:D Ogólnie wszystkie jesteśmy młode piękne no i co tu dużo mówić NIEZWYKLE ZDOLNE !!! ELITA że się tak wyrażę :D:D:D

A tak, tak, jestem coraz mlodsza z kazdym rokiem :P Dzieci planuje jedynie moja mama i "tesciowa", my z lubym bronimy sie jak mozemy. Nie spieszy mi sie, moze po 50 ;-) (zawsze mozna zaadoptowac) A jaka jest roznica miedzy rozem (bleee) a rozowym (fuj)? ;) Zeby nie bylo - sama zrobilam rozowe kolczyki z sutaszu. Zrobilam rowniez zolte i moja przyjaciolka (Gotka) powiedziala, ze sie do mnie nie bedzie przyznawac...

oj tam, ja tam zawsze robiłam na opak, w latach buntu byłam rockowym hipisem i nosilam co chcialam nawet różowy do złotych glanów które mi dziadek kolorowymi gwoździkami podbił.. to były czasy.. :D nie kolor ciucha sie liczy a to co mamy w głowie, a różnica między różowym a różem moim zdaniem jest taka, że róż to kolor a różowy to światopogląd :D:D:D

Ja do końca nie widze tej różnicy, ale moja córka tak i zawsze powtarza, że jej ulubiony kolor to róż, nie różowy :D Mam nadzieje, że jeszcze troche i z tego wyrośnie :S bo ciężko patrzeć jak cała różowa paraduje do przedszkola :S :S :D. A ja nic nie mam przeciwko różowym dodatkom, jeżeli są sensownie dobrane i nie stwarzają wrażenia landrynki. Pasowała by mi ta broszka np. do prostego czarnego ubioru jako jedyna dekoracja. Patrze na wasze wyroby i chyba po świętach odwiedze ulubioną pasmanterie i też wymyśle jakąś bransoletke lub broszke.

Gość fajna ta Wasza licytacja
wiekowa dziewczynki. Witajcie! To ja podbije -JESTEM NAJSTARSZA i nie pytajcie prosze,ile mam lat, a przyznam, ze czesto czuje sie i zachowuje (:):):)) jak maloata. Sledze Wasze poczynania i ciesze sie ogromnie, ze moge tu nieraz wpasc niezapowiedziana. A wpadam, by zlozyC Wam wszystkim naj naj najserdeczniejsze zyczenia z okazji Swiat Bozego Narodzenie, juz dzis, bo od jura wylaczam sie oddajac kulinarnym poczynaniom. A to tez jest rodzaj pracy tworczej, ktory bardzo lubie. Oderwalam sie nareszcie od warsztatowych "dziel", zamknelam manufakture na 2 tygodnie, bo niezle sie uzaleznilam od tego co robie, a zadna skranjosc w zyciu nie jest dobra. Dziewczyny (i zagladajacy panowie), zycze Wam przede wszystkim wszelkiego spelnienia, zdrowia, optymizmu mimo wielu zakretow, realizacji planow a przede wszystkim wspanialej swiatecznej atmosfery - "k"

Witamy kolczyku ! jak milo Cię widzieć :) Pracujemy ciężko z nadzieją, że jak staniemy się wystarczająco dobre to pochwalisz się swoimi dziełami !!!! W KOŃCU !!!! :):):) skoro tak świątecznie się zrobiło to i ja się dorzucę ! Oto świąteczne życzenia z dodatkiem słodkości :D http://zapodaj.net/164b26df8f74.jpg.html ps. sutasz to pikuś w porównaniu z dekorowaniem pierników :D

Moje pierniki zostały, że tak powiem... :D co z Wami?? Mirabelki to już wieki nie widziałam, zreszta wszystkich, zyjecie??? :)

Cześć kochana:) Jestem zapracowana.. niestety nie sutaszem:( zaczęłam coś dziergać, ale nie mam czasu porządnie przysiąść i coś zrobić i raczej się nie zapowiada.. Pozdrawiam Was:)

Noo:D W branży biżuteryjnej hahaha:D tzn. jubilerskiej:D Ale mówię od razu: gdyby nie znajomości to dalej byłabym bezrobotna :) co dodatkowo utwierdza mnie w dotychczasowych przekonaniach:P jak mi się uda coś wydziergać do końca to na pewno Wam pokażę:) A tak poza tym to wszystkiego dobrego w Nowym Roku!! Oby kolejne podwyżki, zmiany i wszystko co wiąże się z nastaniem nowego roku nie zwaliły was z nóg:D Pozdrowienia !! :classic_cool: 🖐️ :)

Jaka tajemnicza :D co TY wymyslasz:D a co mam więcej pisać, pracuję w punkcie jubilerskim , ot i cała tajemnica hahah :) jubiler jak jubiler:)

Czesc. A propos podwyzek. Dostalam podwyzke. Jakies 15zl. Przy przejsciu z umowy zlecenie na umowe zlecenie na 300zl+reszta na czarno. Aaaaa