Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kotolotka

Nowe Kolczyki :)

Polecane posty

Gość pierwsze kolczyki sa sliczne
ile kosztują

15 zł i będę wdzięczna jeśli wyrazisz swoje zdanie na temat ceny :) cieszę się, że przypadły Ci do gustu!

Za chwilę wstawię też inne kolory, ogólnie to dostępne są wszystkie kombinacje kolorystyczne :)

Na allegro będą lada dzień a cena to 15 zł przy posrebrzanych biglach, a jeśli srebrne to 19 zł

ok jak tylko wstawię to wyślę :) Czekam na nowy szablon aukcji dlatego to tyle trwa :)

Gość twims
Fajne te pierwsze, czerwone mi się podobają :) Jak już będą na allegro daj znać, kupię je na pewno!

Gość elfemerya
Niestety, ale sa banalne, zwyczajne i nieciekawe. Masz, dziewczyno, potencjal, ale identyczne w ksztalcie kolczyki widzialam juz u trzech osob. Prosze, wymysl cos wlasnego, oryginalnego. Wiem, ze umiesz.

a możesz pokazać gdzie? :) Tak z ciekawości bo gdybym je gdzies widziała na pewno bym takich samych nie zrobiła. Widziałam podobne z materiału, ale nie z modeliny. Powiem szczerze ze robie różne rzeczy z różnych materiałów wymyślam co się da, ale na to wszystko potrzebny jest specyficzny klient.. Dużo rzeczy zostawiam sobie część rozchodzi się wśród znajomych, ale fajnie byłoby czasem coś sprzedać :) Te kolczyki cieszą się powodzeniem od pierwszej pary dlatego zdecydowałam się zrobić ich więcej :)

Gość elfemerya
Mówiłam o tych z materiału. Były na wizażu i Allegro.

Gość elfemerya
Z modeliny widziałam i fajne, ale napisałaś "nowe" więc oceniam te z filcu. Bardzo typowy wzór.

Gość SUUUUUUUUUUUPEŁ
BIŻUTERIA BAJER, MA JUŻ KTOŚ LINKA DO ALLEGRO

Nowe to chodziło mi tylko o te ostatnie z modeliny(4 ostatnie) :) Faktycznie jeśli chodzi o filc to ciężko zaskoczyć :) jeśli chodzi o allegro to mam nadzieję, że uda mi się zrobić to do końca tygodnia, cały czas czekam na szablon.. i już mnie krew zalewa :D

Kurcze już sie pogubiłam :) Bo te linki które podałaś to wyglądają jak moje ostatnie kolczyki z modeliny, tyle, że są z filcu :) To jest bardzo prosty sposób składania więc na pewno wiele osób to robi.

Bardzo mi sie podoba ten kolczyk-wisiorek ( tak nazwałas). Ten z ciemnoszarych? czarnych? półobręczy połaczonych srebrnym drutem. Czy można kupić u Ciebie takie kolczyki ?

Pewnie, że można. Na tym zdjęciu jest akurat ciemny brąz, ale może to być każdy kolor. To jest duży wisiorek około 10 cm, ale wymiary też są dowolne :) i oczywiście kolczyki też wchodzą w grę :)

Quis leget haec - Nie pomagasz mi !! :D:D:D a tak na poważne to może macie jakieś ulubione kombinacje kolorów ?? Jeśli uda mi się zrobić sensowne zdjęcia to wstawię dziś kolejne zestawienia :)