Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mozaikakakak

Kiedy waszym dzieciom wyszedł pierwszy zabek??

Polecane posty

Gość mozaikakakak

moja corka ma 5miesiecy i juz 2 zeby, nei za szybko?

Gość yy.yy.yy.
Mojemu dziecku pierwszy zab wyszedl w wieku 8 m-cy. to nie za szybko, moj brat np. w wieku 2 m-cy mial juz dwa zabki :)

Gość wisienka na torcie2
6 miesiecy na roczek miała 14 zabków:)

Gość gryczka
Myślę, że nie za szybko. Mojemu synkowi wyszedł pierwszy jak miał 5 miesięcy, zaraz potem drugi. Teraz ma 8 miesięcy i 6 zębów :-)

Gość Mnie by się taka sytuacja
Autorko! Moja córcia ma 6 miesięcy i dwie pełne dolne jedynki (zaczęły się wyrzynać jak skończyła 2,5 miesiąca) a teraz już widać dwie górne jedynki , dwie dolne dwójki i jedną górną dwójkę (wszystkie te nowe ząbki wyrzynają się od tygodnia. U nas ząbki zaczęły wychodzić przedwcześnie dlatego szczególnie o nie dbamy ale lekarz powiedział że wszystko jest w normie i w porządku:)

Gość oooozabekkk
dokladnie 11 miesiecy jak pojawil sie pierwszy zabek....

Gość smojemu synkowi pierwszy
wyszedl jak mial dokladnie 3 miesiace i tydzien, dwa dni pozniej kolejny. Na roczku brakowalo mu tylko piatek, ktore dosc dlugo wychodzily i skonczyly wylazic jak synek mial jakos 21 miesiecy. Teraz ma rowne dwa latka.

Gość oooozabekkk
ja sie nie martwilam ale doczekac sie nie moglam tych zebkow...ale w nagrode corcia ma teraz idealne zabki ....a ma juz 6 lat...teraz czekamy az zaczna wypadac ..

a wiecie ze nawet zdarza sie ze sie dzieci rodzą z zębami, rzadko ale sie zdarza. Moje dzieie ie ma jeszcze zabków, ale słyszłam że w wieku 5 mc wychodza juz zabki i ze to wcale nie za szyko. ale wiesz jak sie czyms przejmujesz to sie najlepiej zapytaj lekarza

Gość bibułkaaa
Mój synek miał 4,5 miesiąca, jak mu wyszedł 1 ząbek na dole. Teraz ma 16 miesięcy i 16 zębów.

Gość gość
moj synek ma 4 miesiace i juz zaczyna sie cos u niego dziac.. bardzo sie slini,jest marudny i wszystko bierze do buzi co ma pod reka..

Gość gość
Widzę ze stary topik ale napisze :-) mojej pierwszej córce zaczęły wychodzić ok 8 miesiąca. Drogiej jak miała ok 14 miesięcy. Dodam że leczymy się w Prokocimiu i gdy na wizycie zapytałam panią doktor ze juz ma prawie 14 miesięcy i niema ząbków ta odpowiedziała cytuje A widziała Pani kiedyś kiecko bez zębów ? Do tygodnia miała górna jedynkę :-) wiec mamy niezamartwiajciesie