Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość k_arola__19

dziewictwo-cz to wstyd?

Polecane posty

Gość k_arola__19

Czy to wstyd w dzisiejszych czasach byc 19-letnia dziewicą?? Pytam, bo nie spotkałam jeszcze odpowiedniego faceta w swoim życiu i nie jestem jeszcze gotowa.. Zastanawiam się, ponieważ większość (a może nawet wszystkie?)moje znajome, kolezanki są juz 'po' tym pierwszym razie. Czy facet moze uwazac taka dziewczynę za osobę,która nie moze sobie nikogo znalezci jest zbyt niedostepna?

Gość yesterday92
Dziewicztwo w tych czasach to coś bardzo rzadkiego Ten na którego czekasz na tego jedynego powinien to docenić Ja jestem prawiczkiem i mam 18 lat chce zrobić to z To jedyna

Gość k_arola__19
Mam mieszane uczucia. troche sie boje bolu, ale chyba najbardziej tego ze nie będę wiedziała co robic w trakcie..

Gość k_arola__19
Do yesterday92: Jak dla mnie tylko tak mowisz na razie... gdyby trafiła ci sie okazja to bys skorzystał..ech faceci..:/

Nie martw się jeśli facet będzie ci się podoba jesteś w nim zakochana powinno być dobrze on będzie wiedział co i jak. Poza tym na samym początku możesz nie odczuwać rozkoszy, bólu tez nie, może ci się wydać to dziwne. Później powinno być super. Nie twierdz że wszyscy faceci są takie same to samo można powiedzieć o was że jesteście zapatrzonymi się w sobie sukami nie dbającymi o nic a to nie jest miłe wiec po co generalizować i tworzyć złe światy

Nie wstydź się nagości nic tak nie rozwala atmosfery jak wstydzenie się siebie jeśli już z kimś poszłaś do łóżka jesteś boginią i na pewno ten wybranek nie będzie widział twoich wad

Gość k_arola__19
Dzięki za słowa otuchy, jesnakże obawy pozostaną i dopiero po wszystkim będę mogła ocenić jak było. A co do mojej wcześniejszej wypowiedzi to nie generalizuję- stwierdzam fakty. Spotykałam wielu facetów i muszę stwierdzić, że zbyt szybko dążyli do jednego... A czy MY jestesmy zapatrzonymi w siebie sukami? w jakims stopniu tak. Nie dbającymi o nic? o nic? czyli o co?

Gość k_arola__19
No dobrze. ale po jakim czasie isc z facetem do lozka? dla niektórych 2 miesiące to wystarczająco długo, inni stwierdzą że 5 m-cy idealnie, a jeszcze inni że mozna na pierwszej randce...(co nie wydaje mi sie dobrym pomyslem...) A co do wstydu i nagosci to mysle ze z tym nie bedzie problemu..lepiej czuje sie nago niz w ubraniu.

nie wiesz jakie miałem przeżycia czy ktoś inny dla tego generalizowanie jest idiotyczne napisałem to po to że każdy może mieć złe zdanie doświadczenia ale generalizowanie że wszyscy są źli jest idiotyczne. W gruncie rzeczy wszystkim chodzi o seks

Gość k_arola__19
Wszytkim? Gdyby tak bardzo zależało mi na seksie i na tym żeby pozbyć się dziewictwa- to w wieku 14 lat juz bym nią nie była. Nie wszystko kreci się wokół seksu. A mam takie odczucie że dla ciebie tak.

no pewnie że nie ale seks jest tez uważany za dopełnienie związku i jeśli on w nim występuje znaczy że związek jest szczery i prawdziwy to jest wypowiedz dorosłej kobiety: "kiedys sex dla mnie miał inny smak, taki nijaki przyjemny sport, dzis umiem sie z niego cieszyć w inny sposób ale to właśnie ten czas zmien ia dorastamy do pewnych rzeczy" Ogólnie się uważa że to faceta seks sprawia przyjemność ale to nie prawda tez go tak samo pragną kobiety jak faceci

Karola mysle ze byla bys bardzo zaskoczona ile Twoich kolezanek jest jeszcze dziewicami ale sie nie przyznaja do tego, bo to niby wstyd, eh swiat zwariowł

A wiesz po czym mozesz poznac ze facet jest na poziomie? po tym ze taki to doceni a burak to wysmieje, wiec masz szybka weryfikacje ;)

Gość yesterday92
k_arola__19 na pewno bym nie skorzystał muszę poznać ta osobę seks to dodatek do miłości Dziewicze to gatunek na wymarciu