Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pattaya_wolna

Temat dla kobiet ;)

Polecane posty

Gość pattaya_wolna

1. jaki typ faceta na tych fotkach się Wam najbardziej podoba 2. jaką fryzurę u mężczyzn preferujecie, jakie Wam się podobają (króciutkie na sportowo, dłuższe czy może podobają się Wam też mężczyźni z długimi włosami) p.s. pytanie 3 dodatkowe czy lubicie mężczyzn wysportowanych z wyrzeźbioną sylwetką np. takich, którym spod podkoszulka rodzaju SLIM widać charakterystyczny kaloryfer na mięśniach brzucha ;) http://img10.imageshack.us/img10/5912/manau.jpg

Gość Nikition00
A czy nr 5 to Ty? ^^

Gość Nikition00
1. Dla mnie jedyny do przyjęcia to nr 12 :P 2. Obojętnie 3. Ja nie lubię takiego kaloryfera

Gość twims
1.wszyscy są paskudni, a najbardziej rozbawił mnie nr 11 2.dłuższe, tzn około 10 cm-takie czuprynki są super 3.lubię wysportowanych i silnych facetów, co niekoniecznie oznacza kaloryfer...

Gość pattaya_wolna
kaloryfer oznacza to znak rozpoznawczy, że ten ktoś pot przelewa i wiesz od razu, że masz typa sportowca. Taki kaloryfer aby wyrzeźbić to trzeba nie lada samozaparcia.

Gość twims
Pff mój chłop pot przelewa ale kaloryfera nima. Kaloryfer to znak rozpoznawczy, że ktoś chce szpanować brzusiem i tyle.

hahahaha nr 11 padłam :-D 1) raczej żaden nie jest w moim typie, ale skoro już muszę wybrać, to nr 2,4,6 i 7 2) byle tylko nie był wygolony na zero lub na kilka milimetrów, aczkolwiek niektórym to pasuje 3) tak

Gość pani dobra rada
jak tu wszyscy sa prawie w jednym i tym samym typie :O