Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość modlitwa do św. Rity

modlitwa do św. Rity o zajście w ciążę - proszę o poważne wypowiedzi!

Polecane posty

myślicie, że to jest przegięcie i nie powinno się o zajście w ciąże modlić, chodzi mi o powagę sytuacji, to jest patronka od spraw beznadziejnych, ludzie modlą się o wyzdrowienie o różnego rodzaju cud bardzo potrzebny do życia, ja nie potrafię zajść w ciążę, mamy pewne przeciwności zdrowotne ku temu i nie wychodzi, pomyślałam o modlitwie ale nie wiem czy jestem godna.

podnoszę

Gość 997.999
A dlaczego niby miałabyś być niegodna. Gdyby od tego zależało, to nikt by nigdy nie został uzdrowiony bo przecież każdy jest grzesznikiem. Jeśli czujesz taką potrzebę - to się pomódl

Gość łojeeejkuu
nie, to nie jest przegięcie. Przecież modlisz się o piękny dar, a św. Rita naprawdę pomaga.

dziękuję za wypowiedź :) chyba masz rację, spróbuję, od paru lat już się staramy ale nic z tego, oczywiście robiliśmy badania, poproszę św. Ritę o pomoc.

Gość oprosze
wiesz ja choc chcialabym byc mocno praktykujaca nie potiafie. A szkoda bo mam ciezko chore dziecko i powinnam.. Wiara w to ze ta modlitwa pomoze to twoja sila. Skoro tak bardzo pragniesz i wierzysz ze ta patronka ci pomoze modl sie bez obaw

też tak słyszałam :) dziękuję bardzo, troche głupio mi było ale mnie pokrzepiłyście

przykro mi, życzę z całego serca poprawy u dziecka i ściskam!

dziękuję!!! ja wierzę, że pomoże, muszę wierzyć

Gość łojeeejkuu
wiara czyni cuda. A także cierpliwość. Mam nadzieję, że wymodlisz ciążę i urodzisz śliczne, zdrowe dziecko.

Ja polecam modlitwe do Ojca Pio. modlilam sie do niego przez caly okres ciazy. Modlitwa bardzo mnie uspokajala bo sie denerwowalam wciaz czy z dzieckiem jest okey. urodzilam piekna i zdrowa coreczke:)))

Gość plumbarabum
powazna wypowiedz brzmi tak: modl sie, bo modlitwa to skupienie energii na celu, na ktorym ci zalezy i czym gorliwiej sie modlisz, tym lepsze szanse na sukces. tylko twoja silna wola/wiara da ci to, czego oczekujesz. nie rita, ani zadne inne wymyslone postaci, tylko twoja wlasna wiara w powodzenie planow :)

nie będę dziękować, żeby nie zapeszyć ale liczę, że Wasze życzenia pomogą i wkrótce zajdziemy z mężem w ciążę :)

Wasze pozytywne doświadczenia troche mnie pocieszają, że może jeszcze nie wszystko stracone :) Innymi słowy trzeba uwierzyć na 100% iż nasze marzenie się spełni.

Gość iuyg
Zamiast karmic swoj egoizm bzdurami-przeczytaj to i pomysl: Nie spogladajcie ani na Zachód, ani na Wschód, gdyz otaczaja was wrogowie, którzy pragna waszego upadku. Jesli oddacie waszym wrogom to, co macie, to beda oni miec nad wami jeszcze wieksza kontrole. Uwolnijcie sie od tego, co zniewala wasze serca i oddala od Boga! Nie dajcie sie oszukac! Pamietajcie, ze wasza sila lezy w waszej wierze i tradycji. Naród polski zostal powolany, aby dac swiadectwo Europie i swiatu. Wasze Jestem oznacza prawdziwa tozsamosc chrzescijanska zwiazana z Maryja Królowa tych ziem. Wasze Pamietam jest znakiem unizenia przed Bogiem, który zawsze wyprowadzal was z niewoli i blogoslawil. Wasze Czuwam jest gotowoscia serc do modlitwy i zjednoczenia z Bogiem. http://otoczyniewszystkonowe.pl/Aniol_AVE_2011.html#__START__

ja mam niedoczynność tarczycy, biorę leki, mąż ma bardzo słabe nasienie, potrzebny jest mu zabieg ale musi czekać na wolny termin a potem znowu dość długo trzeba czekać, żeby móc się starać, bardzo chciałabym zajść zanim dojdzie do zabiegu

Niesdoczynnosc tarczycy mozmna opanowac przy odpowiednim doborze lekow. Dlugo sie staracie? A jaka jest przyczyna ze maz musi poddax sie zabiegowi?

ma słabe nasienie i coś mu się zrobiło na jądrach, musi to iść usunąć, tak bardzo dokładnie nie pytałam, ja biorę leki, nawet przez jakiś czas miałam wyniki takie biorąc pod uwagę normę 0,27 - 4,20 to ja miałam ok. 3, niby w normie ale podobno za dużo na ciążę, stopniowo wynik mi spada więc liczę, że w końcu uda się doprowadzić do normy, leczę się 5 lat, staramy się ponad 2 lata.

mąż był u nas w prywatnym gabinecie, chyba ten doktor jest ok bo kolejka była gigantyczna ja biorę euthyrox 50 i 75 na zmianę, długo nic się nie działo ale po jakichś 2-3 latach zaczęło spadać.

ja bym bardzo chciała jakimś cudem zajść w ciążę przed zabiegiem (który i tak jest konieczny, nawet jeśli zaszłabym w ciążę) bo najpierw trzeba odczekać do zabiegu, potem po zabiegu i w sumie uzbiera się ok. 8 miesięcy czekania. Dlatego mam nadzieję, że uda się wcześniej.

Gość św. Rita
stań ładnie w kolejce i czekaj :classic_cool:

Gość wszyscy szczesliwi sa
ja dzisiaj słyszałem świadectwo faceta w kościele wyszedł i przez mikrofon gadał o co sie starał z zona o dziecko jego żona nie mogła zajść w ciąże jeździli po rożnych lekarzach lekarze rozkładali ręce , nie mogli pomóc , latem szła pielgrzymka z Koszalina do Myśliborza i jedna kobieta nocująca u nich powiedziała ze w sanktuariom mysliborskim wymodliła wnuka bo jej zięć też nie mógł mieć dziecka , wiec pojechali pomodlili się koronką do miłosierdzia Bożego i wymodlili dziecko po pól roku zaszła w ciąże teraz maja już drugie

Gość peeqa
Szukałam właśnie czegoś na temat modlitwy przy staraniach o ciążę i trafiłam na Wasz wątek. Znalazłam też ten link do modlitwy do sw. Gerarda : http://www.modlitwaplodnosci.pl/ Podobno to patron przyszłych matek, ale nigdy nie słyszałam o tym świętym. W wikipedii jednak jest. Ogólnie ja wierzę w moc modlitwy - bo tylko to nam z mężem chyba pozostało. Staramy się już 3,5 roku i nic :-(

Gość St3fan
nie modl sie do sw Rity regulka ale do swietych mow najlepiej do najlepszych np sw Ojciec Pio,Sw Faustyna,sw Katarzyna ze Sieny,a jak to nic nie da to mecz Maryje i sw Jozefa

Gość Czcicielka
Witam chciałam wam powiedzieć ze wszytskie modlitwy do każdego świętego są skuteczne ale jedyną najskuteczniejszą modlitwa to ta która płynie prosto z serca i naprawdę bardzo gorąco się tego pragnie tylko wtedy zostanie wysluchana nie ważne gdzie czy w domu czy w aucie czy w kościele ważne żeby O tym myśleć i o tym czego się chcę . Oddając się matce Bożej czy niebieskiej ojcu oddajemy także nasze pragnienie i modlitwę przez co łatwiej nam przejść i jesteśmy spokojniejsi o wszytsko . Dlatego nie polecam żadnych nadzwyczajnych tylko te które płyną prosto z serca