Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość roisemadelinfds

brązowy śluz z pochwy- CZY TO COŚ POWAŻNEGO

Polecane posty

Gość roisemadelinfds

Witam wszystkich. Otóż mój problem polega na tym, że wczoraj zauważyłam na swojej bieliźnie brązowy śluz o brzydkim zapachu. Nie było go za dużo, jednak trochę się niepokoję. 3 dni temu współżyłam z moim chłopakiem, prawdopodobnie wszystko jest w porządku ( gumka nie pękła, nie zrobił tego w środku ). Jednak obawiam się, że to coś poważnego, tym bardziej, że jestem dwa tygodnie przed okresem. Martwię się, bo zawsze miałam jakieś problemy ( np torbiel, a ostatnio okres spóźnił mi się aż 2 miesiące ) nie biorę tabletek antykoncepcyjnych, nie mam teraz stresu. Dziś mój śluz jest żółty, bezzapachowy. Jak myślicie, co to może być? Może byłyście w podobnych sytuacjach? Z góry dziękuję za komentarze. :)

Gość arbuzowa.......
Czasami siętak zdarza - kiedyś pani ginekolog powiedziała że to moze być lekka infekcja ale nic, co trzeba zaleczać - tylko częściej się myć/zmieniać bieliznę. Ja biorę tabletki ale raz na parę miesięcy mi się rtakie coś zdarzy - możliwe że się zadrapałaś np. przy wyjmowaniu tamponu. Oczywiście jeżeli to się powtarza za często, to jest powód do zmartwień. Ale raz i jednodniowo nie jest niczym niepokojącym

jak jesteś dwa tygodnie przed okresem to to może byc plamienie owulacyjne